Vad händer under solen?

Ja här händer det mycket. Så myckert att jag inte haft tid att blogga. Eller ska jag vara helt ärlig så har jag inte haft någon ork till det.

Jag lever gott och har det bra. Inte så läng tid kvar i Turkiet insåg jag idag! Tiden går fort när man har roligt. Vad har hänt sen sist då, undrar ni nog förstås. =op Jag var ju hemma i Sverige där en sväng. Tog farväl av den bästa tanten ever - the one and only - Dagny! Det var en fin begravning. Min storasyster sjöng helt sjukt vackert, så tårarna sprutade. Efter begravningen åkte vi på utflykt till Kaknästornet. Tänk att jag aldrig varit där innan. Kul att man blir turist när man kommer "hem". Dagen avslutades i Sigtuna.
 
Min älskade Lucifer                                                                                         Världens bästa syskon
 
Tillbaka i Turkiet var allt som vanligt igen. När jag anlände till hotellet fick jag en stor bamsekram, av Bamse såklart! Sedan började jag att jobba direkt. Det var skönt på något vis att bara hoppa in i vardagen igen. Sen har det väl mest varit jobb, fest, filmkväll och mera jobb. Jag har fått mer service guide uppgifter nu. Det är roligt! Och bra att jag får öva lite, eftersom det är det jag ska jobba med på nästa destination. Om det är någon som har missat det så kommer jag spendera vintern i Sharm el Sheikh! Mitt första val. Jag längtar ihjäl mig! Jag fick även veta nu i veckan att det är min kollega Maria som ska vara team manager på mitt hotell. Så nu smörar jag lite extra för henne. ;o) Jag är för övrigt väldigt bar på det har jag märkt. 
 
                                                            Jag, Bamse och Ella
 
Jag och min kära vän, kollega och roomie, Michaela, var på ridtur på vår lediga dag. Det var så väldans roligt. Vi åkte iväg till Contry Ranch, ett ställe som ligger en bit utanför Turgutreis. Där hade de alla möjliga djur. Allt ifrån Hästar till ormar! Det var helt galet. Som ett litet mini zoo. Han som red med oss hade en väldigt speciell stil. Han red i tofflor! Och båda jag och Michaela fick oss ett gott skratt när hans häst nästan skenade iväg och han tappa en av tofflorna. Jag som tyckte jag var opassande som red med Converse.
 
 
Jag red Melody som är en Haflinger                                                      En liten kelgris jag hitta i stallet
 
Min moster Marie och Kjell har även varit och hälsat på. Det är så kul när man får besök. Sätter guld i kanten på tillvaron. Jag visade runt dem på hotellet och sedan åkte vi och åt lunch i mina kvarter. =o)

Och på tal om besök så kommer min älskade Camilla och hennes kompis hit imorgon. Jippiii! Imorgon vid den här tiden har jag dom här. Ska bli så himla kul.
 
Nu ska jag egna mig åt min senaste favoritsyssla. Eftersom jag oftast är ensam hemma i villan numera så spenderar jag tiden på att kolla på Vänner. Om jag inte städar, diskar eller tvättar förstås. ;o)      
 
 
                                               
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0