Glad midsommar!


Jag, Vargen och Michaela. =o)

The blue world

Jag önskar jag hade tid, ork och lust att skriva mer. Men som ni kanske förstått så ligger det inte till så. Jobbet tar väldigt mycket tid. Det är långa dagar och mycket att göra. Tiden räcker inte till. Orken finns inte riktigt heller. När jag kommer hem vid 22 tiden är inte bloggen mitt första prio. Dusch och borsta tänderna är ungefär det man orkar med. På min fritid när jag faktiskt har ork till att göra saker umgås jag gärna med mina fantastiska vänner här.

Kan dock "trösta" er med att jag har det väldigt bra. Jag älskar mitt jobb och mina kollegor. Självklart kan vissa dagar vara kämpiga och då känns det skönt att veta att man alltid har någon att prata med eller bara luta huvudet emot en liten stund. Kan bara säga att människorna här är helt underbara. Min Team manager är också så himla söt. Idag när jag satt på bussen hem kom det ett text i mobilen. Hon bara öste beröm över oss. Det känns så himla bra! Hur ofta får ni sms av era chefer? Och på vårt schema står det "The most amazing team in the Blue world". Så visst känns det toppen att gå till jobbet varje morgon. (Bortsätt från morgontröttheten)

Hade ju mina finaste syskon här på besök plus två systerbarn. De åkte hem i fredags. Så himla kul att ha dem här. Lycka gånger 100! Får dock lite dåligt samvete när man inte har så mycket tid för dem. Men tror de hade det bar iallafall. Vädret är toppen här!

Imorgon börjar min nyttiga vecka. Då är det färdigätet med chips, choklad och alla andra onyttigheter man vräker i sig. Jag kallar det en nyttig vecka, men tanken är väl att jag ska fortsätta på det spåter veckan efter det, och efter det och… Ja ni förstår.

Nu ska jag sova! Jag lovar inget, men jag ska försöka fortsätta skriva när lusten, orken och tiden finns. Vill ju gärna uppdatera er om vad som händer i mitt liv. För er som fortfarande är intresserade! Känns som de flesta ändå glömt bort en. Lite sorgligt tycker jag. Så mycket som händer som man ser på Facebook. Men ingen som känner att de vill dela med sig av det till mig personligen. Jag valde det här livet, ni/dom valde ert liv. Och är man långt bort så blir det väl så antar jag, man blir bortglömd.

Men som sagt, nu ska jag sova. =o) Imorgon väntar en ny spännande, solig dag. God natt.


When you're living your dream. It's easy to dream something else. Why are you never pleased?

RSS 2.0