God Jul & Gott Nytt År

Passar på att skriva Glad Påsk eftersom jag inte uppdaterar allt för ofta. Finns många anledningar till det.
Ett: Mobinil (internet bolaget vi använder) är helt kasst, totalt värdelöst, skulle man kunna säga.
Två: Vid flertal gånger jag skrivit har det inte sparats och försvunnit! Plus att jag inte kunnat lägga upp bilder.
Tre: Jag har inte haft tid!
 
Det har varit så himla mycket på sista tiden. Lucia träning, julshow träning, coctail mingel, glögg party med mera, med mera... Egen tid, vad är det? Den egna tiden jag har använder jag till att sova. Haha... Vi skulle ha "secret santa" med teamet och dela ut julklappar. Inte ens det har vi hunnit med. Så kanske kan ta det som någon påsk lek istället?
På julafton var det fullt upp. Arrival/departure dag, och gästerna var försenade hit! Tydligen massa ryssar som landat samtidigt så det var två timmars köande för att få visum. Efter det hade vi vår jul show. Någongång vid 21.30 åt vi middag efter det hade jag bara lust att dö i min säng. Men vi tog en sväng till Bus Stop och tog en varsin drink istället. Man vill ju liksom ha något slags socialt liv också.
 
Idag har vi haft Orientalisk afton med gästerna. Det är trevligt men som sagt, fritid finns inte riktigt. Eftersom det är 30 minuter efter service och vi ska byta om där emellan så hinner man inte äta något. Och minglet håller på till cirka 20.40, sen middag efter det. Och som vanligt pang i säng, däcka som en klubbad sälunge ungefär. Ikväll har jag dock tagit mig "egen tid" och kladdat på en ansikts mask. Så nu ska jag gå och tvätta bort den.
 
Ha en god afton gott folk!

RSS 2.0