Bye bye Blu!

Idag var sista dagen på jobbet. Hur det känns? Ja, ungefär som vilken dag som helst. Opera låg nere, fick inte kassan att stämma, vi drack kaffe och mera kaffe. Åt dock ingen lunch idag. Var inte hungrig. Men avslutade dagen med en smoothie från Naked Juicebar! <3 Jag kommer säkert hoppa in extra någon gång sådär, men inte alls ofta.

Imorgon är det nya tag, nya utmaningar och nya krafter som gäller på det nya jobbet! Det ska bli spännande.

Gulle-Adam!!

Åh ska äntligen få träffa min älskade vän igen! Trodde han hade glömt bort mig, men som vanligt har han bara varit jääävligt upptagen. =oP Idag ska jag och min (jobbar)kompis Lina åka och hälsa på honom. Ska bli så kul! Den här morgonen började inge bra, men nu kan det bara bli bättre!!


Taget för sjukt länge sen! <3 På den tiden man pratade frasniska. ;o)

Nu är den borta

Jag vet inte om alla har hört historien om brandsläckaren… Kan berätta i korta drag för er som inte hört storyn.

Moa hade varit på brandkurs på jobbet. Hon hade gjort en lista på vad som borde införskaffats till hemmet för att hon, hennes roomie och dräggelhunden Leo A.K.A Otto inte skulle brinna inne inom en snar framtid. Hon gick omkring i friden och fröjden hemma, bara någon timma efter kursen, då det plötsligt plingar på dörren. Där står en brandsläckarförsäljare och ler. Moa mer eller mindre drar in honom i lägenheten så fort han berättat vem han är och vad han vill. Och NEJ, han var inte snygg. Många vill gärna tro det eftersom han lyckades sälja en brandsläckare för 4000:- Till sitt försvar kan Moa berätta att hon ibland kan bli lite paranoid, hade hon inte gått den där brandutbildningen bara timmarna innan så hade han inte ens tagit ett steg innanför dörren. Men just den här dagen kändes det lite som ödet. Det var helt enkelt menat att denna dag skulle det införskaffas en brandsläckare annars hade lägenheten förmodligen självantänts och varit en svart hög på marken idag.

Tack och lov! har man ju ångerrätt i två veckor. Samma dig skrevs papprena på och skickades med rekomenderad post till företaget. För några dagar sedan var de här och tog tillbaka brandsläckaren.

Men lugn mina vänner. Här finns en ny brandsläckare som pryder sidan av min säng. Dock fortfarande inslagen i julpapper. Det var nämligen så att ryktet spred sig, om den galna tjejen som köpte brandsläckare åt höget och vänster. Det landade någonstans i Knivstaskogarna. Och till jul fick Moa en ny brandsläckare av Tomten. ;o) Eller det var faktiskt grannen Mackan som fixade en, och knåpade ihop ett fruktansvärt bra rim till. =o)



"Istället för att ur huset kuta, kan du nu med denna skjuta,
om du ändå inte kan döda flamman, blir du nog räddad av en stilig brandman."

Tutt-bullar

Jag som skulle börja mitt nya liv. Vara nyttig och så, ni vet. I samma veva bestämmer sig min roomie för att hon vill bli konditor. Nu har hon påbörjat någon slags övningsperiod - hon bara bakar och bakar. För några dagar sedan bakade hon muffins. Jätte goda! I förrgår kom jag hem till doften av vaniljbullar. Dom blev tydligen inte tillräckligt bra (tyckte Angelica) så igår bakade hon nya. Så perfekta! Och med mer vaniljkräm den här gången. Jag kommer bli tjock mina vänner, jätte tjock!

Muuuummss!!

Så var det gjort

Sa upp mig idag ifrån mitt jobb. Tack och hej blev det där. No hard feelings, men enough is enough. Nu ska jag bli dagisfröken igen. Har fått ett vik på mammas jobb. Ska bli jätte kul faktiskt. Fast dagisfröken får man inte säga så mamma hör det, så det är alltså barnskötare jag ska bli. Tycker dock att dagisfröken låter gulligare. Fröken Moa.

Var på hockey idag igen. Vings spöade Almtuna hemma den här gången. Helt sjukt spännande match. Och väldigt bra skiva spelade dom också. (Inte så att det var jag som brännt den eller så ;oP)

Imorgon ska jag äntligen få träffa min bejb! Har inte sett henne på helt sjukt länge. Känns som vi har massor att ta igen. Och det känns som att en hårsalong är helt rätt ställe för massa chitchat. Helle ska klippa håret på mig också. Blir liksom dubelt bra imorgon. Så ska jag köra brumbrum-turbo-bil till Uppsala också. Älskar att köra mammas bil! Imorgon blir alltså en fruktansvärt bra dag, jag längtar redan!

Nu blir det Meet Joe Black tills ögonlocken trillar ner.


Muuums!!

Perfekt söndag

Vaknade upp på Larsas soffa vid 11 tiden, låg och drog någon timma. Sen kom Larsa med frukost på sängen (fast soffan då) och vi kollade på något program där de bygde om bilar och efter det djurkanalen. Älskar djurprogram! Vid 13.30 begav vi oss mot Gränby och Almtunas hemmarink. Lillebror hade match. Vings vann med 3-2 och lillebror gjorde mål! Oh så stolt jag blev. Han har aldrig gjort mål förut när ja varit och tittat. Jätte stolt storasyster! Efter hockeyn körde jag hem Larsa och sen vidare till Timmerbol. Lillebror och Jonas kom hem med tacos. Det gjorde lillebror till hjälte två gånger idag. Han fick en stor kram och pussar av sin mellan-storasyster (vilket är jag). Tror han blev jätte glad för det. Haha…

Kvällen avslutades med mys på Emilsjögrensväg. Härligt med lite Camilla-tid. Hade inte träffat henne sen juldagen(!). Nu har vi planer för framtiden. Har pratat drömmar, boende och barn. Jag vet… men jag kanske har ångrat mig! Vi får se, hittar jag en smart, snygg, musikalisk man, med ett bra jobb, så kanske det blir något. Men som ni förstår så kommer han inte bli lätt att finna!

Utgång Sthlm

Jag och min roomie <3 Sitter och väntar på skjuts. ;o)


word


Nytt år – nya ambitioner

God fortsättning på er då. Kan man säga det såhär långt i efterhand? Gjorde i för sig nyss det, så jag antar det.

Mitt nyår var great! Jag och min roomie Angelica åkte ju iväg till Edingburgh, Skottland. Var borta i fyra dagar och bara tog det lugnt. Det var så himla skönt! Vi gick på caféer, restauranger och pubar. På självaste nyårsafton var vi på Edinburgh's Hogmanay street party. Även fast det bara var vi två så hade vi så sjukt roligt. Skrattade så vi fick kramp i magen. Vi pratade med en skotte som hade en sådan brytning att vi fick gisa vad han sa. Angelica uppfattade att han frös och gav bort sina vantar. Vilken gentlekvinna. ;o) Själv hade jag bara en rolig kommentar att bjuda på (tyckte jag och Angelica iallafall).
Skotten: Brr, I'm so cold.
Jag. NO. You'r hot! ;o)

Efter det blev det mer öl och cider hävande. Sedan var vi redo för spöktåget. De hade som ett tivoli på festivalen. Vi skrattade så mycket på spökrundan att tårarna sprutade. Han som hade hand om karusellen blev jätte irriterad på oss, nästan lite arg. Det blev alltså inte så lyckat med den åkturen så vi prövade även på lustiga huset. Ingn bättre lycka där tyvärr. När vi lämnat festivalområdet och var påväg någon annan stans, vi visste inte riktigt vart, så hittade två killar oss. De ville ha med oss på allsång, vilket de fick också. Det började med oss fyra, sedan bara strömmade det till folk. Vi hade ett riktigt trevligt litet moment. Efter några rader av Wonderwall och lite hummande av Hallelujah kände vi att det fick vara nog. Vi fortsatte vår färd på Edinburghs mörka gator, vi spelade in en film, klappade en hund och önskade folk a happy new year. Vi trodde nog att vi var påväg hem, men vi hittade istället en bar. Några as äckiga shotts, diskussion med en engelsman och två Smirnoff senare var vi påväg hem.

Jag hade en väldigt bra start på 2011 och jag hoppas och tror att det här ska bli ett bra år. Det är inget nyårslöfte men någonstans känner jag att det är dags att återvnda. USA och Libanon, jag längtar varje dag. Jag vill så gärna dit igen. Och kanske händer det i år!



Allsång, Edinburgh, 2 timmar in på 2011





RSS 2.0