God morgon tappra krigare

Haha... Det är bara jag som är tapper, ni andra fjantar sover väl fortfarande. =oP Ville bara skriva ett tidigt inlägg för att bevisa att jag kan vara vaken den här sidan av dygnet också. Nu ska jag snart åka till jobbet, ska sätta på mig nyllet bara. Kan ni förstå att jag har varit vaken sedan sex? Det går jätte bra på mornarna om jag får lyssna på min musik. fastän jag bara sovit cirkus två timmar. Fast jag har märkt att jag är piggare om jag bara sover två timmar istället för tre eller fyra. Någon som vet vad det kan bero på? Jag tror det har att göra med djupsömnen och det här. Annars brukar jag ju sova ungefär fem timmar. Och det där med att man inte kan ta igen sömn tror jag inte ett dugg på. När jag gick i skolan sov jag nästan aldrig, och om jag gjorde det var det ytterst lite. Ändå orkade jag med och på helgen tog jag igen allt plust att jag samlade till veckan där på. Kunde sova hela helgerna. Den här helgen har det dock varit dåligt med sömn.
Nej nu ska jag åka.

Ha en bra dag era käppkineser! (Har snott uttrycker av David, fastnade för det.)

Ge tillbaka min kropp!

Jag och pappa var och fikade hemma hos min syster och Thomas idag. Måste bara säga att Delicatos "damsugare" med pepparkaks smak är fruktansvärt goda. Så är Thomas älggryta också. =o) Åt båda idag. Vi tittade på Spiderman 3, nu är det väl inte långt kvar tills fyran kommer? Sedan tittade vi på gamla hemmafilmer. Så kul! Emmie och Abbe var ju så söta så man nästan fick tårar i ögonen. Sedan såg vi någon film ifrån Elin och "farmors" gemensamma födelsedags fest. Då ville jag nästan gråta. Jag var cirkus 19 år, smal och snygg, fin i håret och allt. Vad hände? En tjockispadda måste ha hoppat in i min kropp. Nä, nästa år måste jag ta tag i saker och ting.

Såg nyss på Facebook att Plan three ska vara förband till Three doors down, fan va kul! Synd att man inte ska gå på konserten, hade varit kul. Ida frågade om jag skulle med på Mustach idag, det hade också varit roligt, men har tyvärr inte råd. Vi pratade om att kanske ses i veckan i alla fall. Ta en fika eller något var ju trots allt två år sen vi sågs sist. Inte okej!

Fick ingen smoothie idag på jobbet. Merja slutade så tidigt så vi han inte med någon fika eftersom jag hade 119 minibarer att fylla. Får lura med mig Henrik imorgon. =o) Eller det kanske är någon annan som vill komma upp till Arlanda och joina mig på en smoothie?

Scrambled eggs

Mat Tina släng dig i väggen, här kommer jag. Måste säga att jag är sjukt bra på att freebasa i köket. Jag kör lite den här processen att koka soppa på en spik. Haha. I kväll blev bas ingrediensen ägg. Sedan slängde jag i lite skinka som jag klippte i småbitar. Efter det rotade jag lite mer i kylskåpet och hittade sweet and sour sås, chilisås och någon fond. Hällde i det också och vispade runt med lite mjölk i. Gott som som bara den blev det. Är sjukt nöjd. Synd att min kära far hellre ville äta gröt. =o/ Men men... Desto mer till mig.

Dagen började med att jag försov mig. Vaknar av att pappa kommer in och frågar om jag inte skulle jobba idag. "Jo", svarar jag och far upp ur sängen. 7.10 var klockan ungefär. Bra där, då skulle jag redan ha varit på jobbet i 10 minuter. Var på jobbet vid 8.30, som tur var så var det lugnt idag. Bara tre mötesrum hade jag och bara en fika som behövde lämnas. Sedan hjälptes vi åt också med sysslorna. Jag och Annika var upp i launchen och julpyntade idag. Tack och lov var det bara en tomte jävel som fick följa med upp. Annars hade vi julgranskulor (silvriga och vita) i en glasskål med blingande ljusslinga. Fint blev det. Nu är det inte långt kvar till jul och ångesten börjar komma krypande. Kan vi inte bara avskaffa julen?
Annika och jag var även iväg och skulle köpa dammsugar munstycken då kom Bobbo på att vi skulle beställa med oss kinamat till lunchen. Sagt och gjort. Blev en riktig lyxlunch idag, 105 spänn.

På lunchen kommer högsta chefen in (eller om hon e mellan hög, inte fan vet jag) jag ser hennes blickar på mig. Sedan säger hon till Annica om de kan prata två minuter. Självklart ville hon påpeka att mina piercingar var tvugna att avlägsnas. Hallå kvinna, jag satt i rummet, jag har öron och mun och en hjärna, jag förstår vad du säger. Fast till Annika sa hon att hon inte ville genera mig inför alla i matsalen. Jag börjar bli så jävla less på deras tjat. Snälla vi lever på 2000-talet, var och varannan människa har piercingar.
Förstår inte att ett företag som vill vara framåt, nytänkande, orginella och jag vet inte vad mer de pratade om på mötet vi var på för ett tag sedan. Så kan de inte acceptera några piercingar i ansiktet. Jävla bakåtsträvare. Varför inte bara ta tillbaka gilliotin, ingen rösträtt för kvinnor och börja göra maten över eld?
Vad spelar det för roll om jag har mina smycken? Jag gör inte något sämre jobb för det och det är ingen gäst som klagat. Egentligen förstår jag inte varför jag är kvar på det där företaget. Man ska väl lämna ett skepp som sjunker. Det är så mycket dåligheter nu och jag blir bara förbannad. Och dessa människor som tror att de är bättre för att de sitter bakom ett skrivbord, det är ju knapt så de hälsar på oss andra och speciellt inte om du bara är extra anställd. Men men... Det är ju så det är på stora företag; pengar, siffror och tävla med de andra är det som gäller.

Just det! Naked juice bar heter stället jag skrev om som har de goda smoothisarna. Det hela började tydligen på en strand i Australien. Vi tackar och bockar (niger) för att det kom till Sverige.
Idag provade jag en ni smak, Strawberry Crusher, ingredienserna i den är jordgubb, färsk mynta, äpplejuice och is, så den var lite blaskigare än de jag provat tidigare som inehållit yoghurt. God var den ändå, påminde lite om lemonaden vi drack i Libanon och Palestina med mynta i. Gott gott! Bobbo gjorde dock sura miner när hon smakade den.
I morgon får jag lura med mig Merja dit eftersom Annika inte jobbar. Undrar vilken smak jag ska ta imorgon?



Vad dålig jag är!

Får sjukt dåligt samvete nu. Satt här senast igår kväll och skrev om min kära moster som jag hade haft så trevligt med. Så kommer jag inte ens ihåg att det var hennes födelsedag! Det var riktigt dåligt av mig. Får väl skicka ett litet grattis i efterskott imorgon kanske. Fast min moster brukar inte heller komma ihåg födelsedagar. Undrar om hon kommer ihåg sin egen? Annars kan jag lura henne och säga att det är idag hon fyller år.
Hittade nyss min mobil, bakom tvättmaskinen?! Jag har faktiskt suttit och funderat på vart den kan ha tagit vägen. Det har varit så tyst ikväll/natt. Så kom jag på att jag hade den när jag badade. Då gick jag in i badrumet och tittade efter den, och där låg den. Bakom tvättmaskinen! Måste ha ramlat ner när jag fått mess och den vibrerat. Mamma hade skickat och berättade att moster fyllde år. Synd att jag inte såg det lite tidigare.
Jaja... Tar väl det här och nu då: Grattis på födelsedagen (1.45 h försent) moster!

Jag fastnade framför datorn nu i natt. Jag som tänkte gå och lägga mig i skaplig tid, ska upp klockan 5.45 imorgon. Inte helt kul kanske. Men men... Får tänka på smoothisen så studsar jag kanske upp ur sängen. Hmm... Vem försöker jag inbilla egentligen? Jag har väl då aldrig studsat upp ur någon säng, någonsin?! Nu ska jag i alla fall studsa ner i en.

God natt kära vänner och annat löst folk som läser bloggen! =o)


Heta bad, 60-års kalas och andra härligheter

Oj vad jag har badat nu när det är så kallt ute. Man får passa på nu när man bor hemma hos pappsen i veckan. Min bil har inga körbara däck för det här vädret så jag får bo i Märsta nu när jag jobbar.

I tisdags vad jag med moster hela dagen. Var med henne och jobbade sedan var vi och handlade lite. Jag köpte hemma spa grejer, ansikts peeling, ansikts mask och body butter. Det behövs nu när klimatet ändras och huden blir så torr. När vi kom hem la jag mig i mosters bad med ansiktsmask, filade fötterna och bara låg och njöt. Kände mig så frasch efteråt. Jag varken rökte eller snusade på hela dagen också, kände mig så nyttig. Och efter badet åt jag kiwi, var typ år och dar sen jag ätit det innan dess. As god var den, inte sur (som kiwis ofta kan vara) och alldeles lagom mjuk och färsk. Drack även Rooibos te, det är ett rött te från någon afrikansk planta. Jätte gott var det, och det är nyttigare än vanligt svart te. Det var riktigt mysigt att vara hemma hos moster, händer inte allt för ofta. Hon bäddade upp en tjock uppblåsbar madrass i stora rummer. Hundarna blev glada och trodde visst att det var till dem. Jacko, mosters papegoja, satt och tittade på mig och försökte vissla någon melodi. fast jag tror nog att han ville äta upp mig. Läskiga djur det där, fåglar.

Den 25de var vi och grattade pappa på 60-års dagen. Tänk att han är 60, det känns inte som det, 50 max. Vi firade honom hemma hos Lina med fika, Delicato såklart. =o) Vi tittade på gamla filmer på Emmie från när hon var liten. Jag var med på en av filmerna vi såg, fy vad hemskt det är att se sig själv på film sådär. Speciellt när man springer omkring som en galning och försöker busa med hunden som bara ignorerar en. Fast en gång jagade hon mig till vardagsrummet. Fast det bästa var Elin. Jag skratta så tårarna sprutade. Så gullig hon var. De var på någon lekpark så skulle hon gå över en broliknande sak men vågade inte. Inte så kul om man inte ser filmen, men kul var det. Hon kom trots allt över till slut i alla fall. Modig flicka det där! =oP

Annars så har jag jobbat i veckan. Igår var det kaos, och jag var så jävla arg på muppen uppe i repan. Vad är det för fel på vissa folk? Orkar inte förklara vad som hände men PUCKO säger jag bara. Idag var det desto bättre. Har kärat ner mig i ett nytt fik, eller vad man ska kalla det, på Arlanda. Kommer inte ihåg vad den heter nu. =o( De säljer smoothies av alla de slag. Jätte goda. Jag har provat tre av dem nu och blivit frälst. Jag provade även en "nyttighets" muffin. Det är det som är så bra med stället, de har bara nyttiga saker. Undra vilken smoothie jag ska köpa imorgon?


1-års kalas

Melissa & Filippa
Melissa och Filippa på deras ettårs kalas. Filippa drog Melissa i vagnen.


Idag har jag varit och firat Melissa och Filippa som fyllde ett år. Eller med tanka på tidpunkten så var det faktiskt igår. Jessica (deras mamma, min vän) hade varit jätte duktig. Hon hade bakat lussebullar (gul lycka med russin), morotskaka, hallon grottor (om det nu är så de heter) och så hade hon gjort tårtan också. Jag orkade tyvärr bara tårtan, jätte god var den, fast det är klart jag klämde ju i mig en lissebulle också.

Jag och Angelica fick låna mammas bil upp till Eurostop. Min kan jag inte köra nu eftersom jag inte har däck för det. Magnus bil hade inte heller det och Angelicas bil är avställd. Vi var tvungna att gå till mammas jobb i snöyran. Dumt att vi fixat oss innan, maskaran hängde som svarta kassar under ögonen när vi kom fram till förskolan (Dagis, fast de får man inte säga så mamma hör.) Men jag och Angelica kom fram till att det var mysigt med snövädret och att vi borde promenera oftare.

Vilket kaos det blir i trafiken nu när det kommit så mycket snö. I dag har jag sett två bussar som haft problem, en som åkt ner i diket och en som inte kom upp för en backe. Några bilar har också legat längs vägkanterna. fast det är fint med snön.

Känner mig lite distraherad, jobbigt att skriva blogg och kolla på Förhäxad samtidigt. Ja! Jag kollar på förhäxad. Mycket pikar har man fått för det, men vet ni vad? Jag bryr mig inte! Jag ÄLSKAR förhäxad, det är ett av mina favorit program. Det är nostalgi också. Saknar mina och Ullis Förhäxad-race kvällar, med typ två liter glass och tre kilo O'boy på. =o) Det var tider det!


Min bil var "lite" snöig när vi kom hem.


Slacker

Jag är en riktig slacker. Har sovit hela dagen och funderar på att äta och gå och lägga mig igen. Mår inte helt bra idag. Ont i huvudet snorig och allmänt depp.
Någon som inte är en slacker är i alla fall Henrik Larsson. Kollade på sportnyheterna nyss. Han har börjat spela innebandy. Lite fel det kändes att se honom springa där med klubba inne i en hall. Gråhårig hade han blivit också, men fin ändå. Jag gillar ju Henke!

Tsatsiki

I kväll har vi firat min käre far som fyller år nästa vecka. Var och åt på Tsatsiki, en grekisk restaurang i Uppsala. Att den var grekisk framgick väl kanske av namnet. Fantastiskt gott var det i alla fall, vi åt tre rätters. Pappa betalade. =o) Jag är fortfarande proppmätt. Fast det förstås lite popcorne kan man nog klämma i sig. Haha... Jo, lite tjock är jag nog men det står jag för. =oP 

Nu sitter jag och kollar på "The Game", någon amerikansk thriller från 1997. Jag har hoppat in mitt i filmen så vet inte om jag kommer förstå så mycket. Å andra sidan brukar det inte vara så fruktansvärt komplicerade handlingar i sådana filmer.
I morgon (om jag orkar) ska jag åka med och kolla på Tim som har match i Hallstavik. Fast det är tråkigt att åka själv, eller Jonas är med men han står ju borta med hockeygrabbarna. De andra mammorna och andra torra föräldrar brukar kolla så konstigt när vi står och skriker. Jag kan ju inte hänga med dem och jag kan inte stå och skrika själv. Eller förresten, det kan jag visst det. De får väl glo bäst de vill. Jaja... Får se om jag är vaken i morgon när det beger sig, annars stannar jag hemma. 
Camilla och Anna ska ha ponnyridning, eller heter det verkligen det om man har en stor häst att rida på? Hästridning? Jaja... De ska i alla fall ta med sina hästar, Fuxen (shettis) och Bud (Tinker), så massa ungar ska få rida på dem. Jag kanske åker dit en sväng om jag inte kommer iväg till Hallsta. 

Vinterland

Vy från vardagsrummet


Nu är vintern här på riktigt. Med risk för att bli tjatig; men jag måste berätta en sak om backen igen. 
Igår när jag skulle åka till Camilla så stod det en traktor med diverse tillbehör mitt i min halk-becke. Jag var redan en bit ner i backen och hoppades på att traktorn skulle flytta på sig, men icke. Inställd på att jag aldrig skulle klara det la jag i backen. Det gick hur bra som helst. Jag backade upp för halk-backen! 
Problemet kom dock när jag skulle vända. På ett ställe var vägen lite bredare så jag svängde runt en bit. Sen var jag tvungen att backa lite. När jag skulle framåt igen så slirade jag bara. Med bilen ståendes tvärs över vägen satt jag och hoppades att det inte skulle komma någon och smälla in i mig. På vägarna ute på landet kör folk inte försiktigt. Tack och lov så kom det ingen. Jag gjorde ett nytt försök, backade lite till och svängde lite på hjulen. Jag tog mig loss! 
Drygt var det att behöva åka igenom Knivsta och runt allting för att ta mig hem till Ewa. Snön vräkte ner och jag såg nästan ingenting. Man blir ju helt yr av alla snöflingor som kommer farandes mot rutan. 

Uppe hos Ewa kom det cirkus sex hundar och skällde ut mig innanför dörren. Jätte söta jourhundar hade Ewa fått hem. Stefan, Lill-Jimmy, Jonas, Camilla och Ewa satt och spelade spel. Det blev många diskussioner om reglerna och vem som skulle slå. Roligt var det och vi fick många skrattattacker den kvällen, speciellt jag och Camilla. =o)

Idag var vi upp till hästarna en sväng. Lite sugen blev man på att ta en ridtur i nysnön men jag var verkligen inte klädd för det. Får bli en annan dag. 

Halt

Nu jävlar far bilen som en spottloska på vägen. Okej, jag överdrev en smula, men halt är det.
Skjutsade Elin till skolan idag och på vägen hem utmanade jag min största fasa på våran väg; BACKEN. Jag klarade det galant faktiskt. *stolt*  I spegelbacken slirade jag dock desto mer men det kan jag hantera.
Igår när det blev blixthalka tvingade jag Adam att köra efter jag hämtat upp honom. Då var jag inte riktigt redo för backen. Idag kände jag mig väl modig. *haha*

Funderar på om jag ska ner och hoppa lite på Adam nu så han vaknar. Min fantastiska vän som legat och snarkat mig i örat halva natten. Efter jag petat, kittlat och slagit på honom sisådär 50 gånger ledsnade jag och satte in öronproppar istället. Så resten av natten låg jag och lyssnade på min tinitus istället. Lite som att välja mellan pest eller kolera det där. Somnade gjorde jag i alla fall till slut.

Med Adam på besök

Jag blir så glad när jag slipper sova ensam, och när Adam är på besök har vi alltid roligt. Även fast vi inte gör något speciellt så skrattar vi alltid. Som nu ligger vi i sängen med en varsin dator och pratar på msn. Mobbat? Neh, det är suft.
Adam skickade nyss en länk på en rolig lemur på youtube. Fast det är inget som slår sköldpaddesexet. Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser det. 




Längtan

Usch nu är snön här. Förut gillade jag den. Det var i för sig på den tiden då jag byggde snögubbar, gjorde snöänglar och åkte pulka. Var ett tag sen tyvärr. Nu får jag nästan ångest över snön. Min bil vill inte alls som jag vill när det är halt ute. Fick nästan panik när jag kom med tåget nerifrån landet och märkte att det snöade på hemmaplan. Det gick tack och lov ganska bra. Var bara i spegelbacken hemma det slirade lite. jag fasar för den dagen det blir sådär glashalt som det var när jag for ner i diket. Huga! Det var inte kul.

Nu när snön är på ingång så känns det mer och mer rätt med Nya Zeeland. Jag är nästan 100 på att jag åker nu. Jag ska bara ta mig i kragen och fixa. Någon som vill komma och hälsa på i så fall?

vuxenpoäng.com

Vad hände sen sist? Första gången jag gjorde testet blev jag cirkus 16,5, vilket faktiskt känns helt rätt vissa gånger. Men nu när jag gjorde testet igen blev jag häpen; 24,6! Vad hände? När exakt växte jag åtta år?

Hur gammal är du?

Namnsdag??

Varför har man egentligen namnsdagar? För det första så är det mest bara gamla namn som ingen heter längre och för det andra så är det ändå inget man firar.
Idag är det ju min namnsdag till exempel. Och vem har grattat mig då tror ni? Okej det är faktiskt två som grattat, och det är inte mamma och pappa. =oP

Byt ut namnen är mitt förslag. =o)

23 år och tant?

Jag och Merja går längs med gatan. Några tonårskillar glider förbi i sin epatraktor.
- Vill ni inte åka lite epa brudar, ropar killarna.
Jag och Merja garvar och går vidare.
- Alla tanter vill ju åka epatraktor.
Va fan! Sen när blev jag en tant? Jag måste ha missat det.


180km/h

Min bil har nog aldrig åkt så fort förut, inte med mig i iallafall.
Nu är jag här vännen och jag finns här för dig. =o) Förstår att du är ledsen, jag skulle vara förkrossad. Men du är stark, så jävla stark!

Bandit Boat 666

Vad ska man säga? Det var en Bandit kryssning som var som Bandit kryssningar må vara. Många långhåriga vackra män, rockers, slackers, fyllon och annat löst folk. Jag hade kul. Träffade nästan alla jag bestämt träff med. Rockade loss med Nizze, Larsa och Micke till De lyckliga kamraterna, det var dock tyvärr det ändå bandet jag såg också. Såg en skymt av Peter Kjellin vid buffén, and thats it. Det kommer fler tillfällen hoppas jag. =o)
Är nyfikenheten för stor fråga mig istället. Känner att jag har inte så mycket att tilllägga.

Jätte kul att så många läser bloggen förresten. Statistiken har gått upp igen. Synd att ni inte skriver något bara. Men nog överlever jag det.
Annars rullar livet på som vanligt. Lite jobb mycket häng och slappande. Är mitt uppe i ett Beck-race. Tror jag har ungefär hälften kvar. Ibland önskar jag att jag hade en egen Gunvald Larsson. Vilken man!

Nu är det dags!

Har precis tagit ett varmt skönt bad. Nu ligger Merja där och Angelica är på ingång. Själv ska jag ställa mig och göra pankisar. =o) Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig på kryssningen nu. Men jag har med mig ombyte ifall jag skulle ongra mig tvärt.
Jag lånade Bobbos shampo och doften fick mig att tänka på Ullis och Usa. Jag kan sakna det, dom, så fruktansvärt mycket ibland. Vissa dofter får mig att tänka tillbaka och vissa saker minns jag som det vore igår. Rummet jag sov i med Bratz överkast, heltäckningsmattorna och stallet. Kvällarna hemma hos Kim and Tina, thanksgiving middagen och hur hundarna sprang omkring i huset. Jag undrar om min kärlek Buddy finns kvar. Hmm... Visste hette han så? En urgullig stallhund var han. Men mest av allt saknar jag min Ullbert. Ulrika Julia Angel, det är väl ett underbart fint namn, och det passar henne. Kommer ihåg att vi lånade hem film över nätet som skickades hem i brevlådan. Sedan låg vi där i en varsin stor fåtöjl, käkade pizza från pizzahut ellet grönsaker med vegiedip. Skratten, jag saknar hur vi kunde sitta och prata gamla minnen och skratta tills vi belv alldeles tårögda och fick kramp i magen. Även om det var flera år sen sist så var det som att det inte hade gått mer än en vecka.
Jag kan verkligen sakna henne så att det gör ont ibland. När jag ser bilder på hennes barn och liv så vill jag bara sätta mig på första bästa plan och flyga dit. Jag vill vara en del av hennes liv igen. Varför? Jo, för att hon är en bästa vän och det spelar ingen roll hur lång tid det går, jag vet att hon alltid finns där för mig, precis som jag finns här för henne.

Som jag har längtat

Imorgon är det äntligen dags! Bandit boat 666, hell yeh!
Jag och Merja bor för övrigt hemma hos Annika nu, hon är iväg och lapar sol i Thailand. Lite avundsjuk är jag allt. Fast och andra sidan, vem har tid att längta efter sol och varmare länder när det är en Banditkryssning om mindre än 24 timmar?
Ikväll ska jag hämta Merja på Arlanda vid 21 sedan ska vi prova outfits hela kvällen. Allt måste vara perfekt! Angelica kommer förbi en sväng här också, med min fästman Leo. =o)
Funderar på om jag ska göra pannkakor ikväll. Var så jävla hungrig när jag kom hem från jobbet, kände dock att jag inte orkade laga till något. Det fick bli mjölk och flingor. Men när jag hittade drottningsylten i kylskåpet så blev jag sjukt sugen på pankisar. Funderar även på om jag ska ta ett varmt bad. Skulle vara så skönt! Man får ju passa på medan man kan.

Vet ni förresten hur lång tid det tar att beställa en pizza från Castello? 25 sekunder. Inte illa. Jag ringde nyss och beställde en åt Angelica. Shit, vad dålig jag är, hade redan glömt att hon skulle komma. Inge dopp i plurret för min del, inte nu i alla fall. Längtar tills de kommer faktiskt. Leo ska få en blöt kyss. =o) Fast blir nog snarare han som blöter ner mig.

Boston Tea Party

Kan man annat än älska det programmet? Jag är frälst! Filip och Fredrikt är ju för övrigt en sjukt bra duo. =o)

Heldag med moster

Min moster har verkligen skämt bort mig idag. Inte nog med att hon bjöd på bio och middag hon köpte lösnaglar och en ny nagelbandssax till mig också. När jag skulle hem så sa hon att vi möts på Statoil så kan du tanka din bil för 200:- plus att hon fyllde på min mobil.
Det bästa jag fick var ändå en jättefin tavla min kusin har målat. Den jag valde hade snöiga fjäll med än å som rann framför och lite skog. Han är riktigt duktig att måla min kusin Richard. Någon som är intreserad av att köpa hojta till. Det är oljemålningar. Verkligen vackra!

Nu mår jag så sjukt illa efter allt jag proppat i mig idag.

Bakis-monster

Ja fy fan! Vad ska man säga? Hade halloweenfirande med familjen igår. Kul var det, men jag var bakis som fan. Varför?
Jo, kvällen innan var jag, Merja och Bobbo ut. Kaos säger jag bara!

Förra helgen i Uppsala hände det tack och lov inget kaotiskt mer än att min sjal försvann, väldigt ledsamt dock eftersom det var farmors, och jag tappade bort Merja och hamnade hemma hos Hempa. fast det gjorde ju inte så mycket, han var ju så snäll och tog hand om mig.

För övrigt så är det väl ungefär samma som varje vecka. Stallet, fast Elin och Emma var med en dag och körde Fuxen. Det var kul! Sedan så har jag varit på Banditfest. Kul kul! Fick dock köa två timmar men det överlevde vi. Missade tyvärr alla banden. Men men...

Är dock jävligt bitter över en händelse. En kompis skickar sms i torsdags och frågar om jag vill med på In Flames konserten, hon hade en biljett över. Jaa!! sa jag gifvetvis. Men sen så skulle hennes polare med iallafall. Så jag kunde inte åka med. Det var då jag och Angelica bestämde oss för att gå på Bandit. Sen när jag är på väg till Angelica ringer min kompis och säger att hennes kompis inte ska med ändå. Så jävla surt! Då hade jag ju redan bestämt med Angelica.

Ikväll är det Sonata Arctica. Jag vill så jävla gärna gå men har nog inte råd tyvärr. Har ingen att gå med heller för den delen. Suck! Får se framemot kryssningen nästa helg istället. It's gonna be great!

RSS 2.0