Cocos b-day!

Jag har haft mitt första Cocos födelsedags kalas. Det var galet! När vi skulle äta började det lite smått med att jag och Elin hade äta-hamburgare-tävling. Sedan hade jag och Simone pommes-pricka-tävling. Simone kastade pommes som jag skulle fånga i munen. En åkte rakt ner i halsen. Efter det blev det pommes regn, sallads regn, gurk regn. Sist blev det frisbiekastning med hamburgare. Det var när tårtan åkte fram som det spårade ur. Elin kladdade ner hela händerna och kom och kletade på mig, jag gav såklart tillbaka. Ett barn kom och kastade två tårtbitar på mig. När han senare kom och kasta ett glas med cola kände vi att vi kanske skulle lägga ner. Fast sen kom ju popcorna fram och då blev det popcornkrig. Hela Bamsehuset var fullt med popcorn! När Coco och Raj-Raj kom hade vi dansstop och andra lekar.

Det var helt sjukt kul även fast jag nu luktar sur grädda med en tuch av svettlukt. Det är härligt att jobba på Blue Village! =o)



Vet inte om de här jordgubbsfläckarna kommer att gå bort. Det visar sig väl.

I'm alive

Jag vet, jag vet, jag vet… Jag är värdelös! Har inte haft något internet hemma och har haft fullt upp i övrigt. Men jag lever och jag har det bra, väldigt bra! Trivs helt sjukt bra på jobbet, har fantastiska kolleger, härliga barn i klubbarna, hotellpersonalen är helt underbara och hotellet är helt sjukt nice.

Jag bor i en liten by som heter Akyarlar och det är väl i princip bara vi som bor där. Den är ganska öde kan man säga. Spelar dock inte så stor roll då vi spenderar den mesta tiden på hotellet. Och när vi inte är på hotellet är vi ofta i Gümbet och skakar våra lurviga. Har träffat så många härliga människor här och vi har så galet kul när vi går ut. En och annan turk har man väl fått på halsen, men de är relatit lätta att bli av med.

Jag väntar med spänning på fredag. Vad som händer då tänker jag inte avslöja. Kan bara säga att jag längtar så jag håller på att spricka!



Här är för övrigt min gulliga kollega Helle. Hon är en dansk pige som pratar danska. ;o)

Pool häng

Vad ska jag säga? Livet är härligt i Bodrum. Vi bor för tillfället på ett hotell i Gümbet. Vi har varit och studerat olika utflykter vi kommer att sälja. Har bland annat varit i Efesos som är någon as gammal stad. Igår var vi iväg och åkte båt i sötvatten, tittade på blåkrabbor och jättesköldpaddor. Vi fick även prova på lerbad på ett ställe. Annars hänger jag mest med mina nya kolleger, som för övrigt är awesome. Har en känsla att den här säsongen kommer bli fantastisk.
Idag ska vi flytta in till våra lägenheter. Det set jag fram emot. De ska tydligen vara super fina och ligger tre minuter ifrån stranden. Vad mer kan man säga? Finns inte så mycket att tillägga. Livet leker!

Nu ligger vi vid poolen. Jag väntar på min omelett som jag just beställt in, dricker coola light ur glasflaska med sugrör. Igår var vi ut först till "våran" bar Out back. En halv turk och halv australienare som äger den. Efter det gick vi till en karaokebar som var väldigt rolig. Emellan låtarna gjorde vi olika danser tillsammans med en av bartenretna. Kan för övrigt säga att det inte hänt något i musikväg de senaste 10 åren i Turkiet då Tarkan fortfarande verkar vara populär. Vi gjorde någon turkdans. Det var väldigt roligt faktiskt. Sedan dansade vi på led i hela baren och ut på gatan till "Joana give me hope".

Nu ska jag äta! Over and out.

Good morning from Bodrum



Solen skiner, det är varmt, jag ska kil ner och äta frukost med mina nya kolleger. Ledig fram till klockan 13, då ska jag och Jim (som inte kommit än) studera Bodrum. Ikväll blir det hamam!

RSS 2.0