PS

Ville bara tillägga att det inte var denna kille jag menade. Han var grymm! Jag blev glatt överraskad när jag såg det här klippet. Bodde ju faktiskt på NZ när den här omgången av Idol gick, men ryktet spred sig ända dit. =o)



ONE

Den går helt enkelt inte att ledsna på. Att jag numera förknippar låten med min kära vän Josefine a.k.a Frugan, gör den inte mindre bra. Tänker alltid på henne och Nya Zeeland när jag hör den låten. Vi två i Kinot med billigt vin från Foodtown. Det var tider det.
Någonting jag har väldigt svårt för dock är när någon annan (till exempel deltagare i Idol) sjunger låtar som betyder så mycket för mig. Jag satt verkligen med en klump i magen de här två avsnitten. Både One och With or without you är två av mina absoluta favoritlåtar. Till den listan kan även Metallicas Nothing else matters och Cryin' men Aerosmith, läggas till. Deltagarna skötte sig ganska bra måste jag säga. Men som sagt, jag har jätte svårt för att höra någon annan sjunga mina favoritlåtar. Jag slapp bli arg iallafall, vilket jag blir om de gör det superdåligt. Som till exempel, någon mupp sjöng Skidrows 18 and life på audition. Jag ville skära av mig öronen, eller ännu hellre skära av stämmbanden på den människan!



Sick is not my style

Jag är sjuk. Det är tråkigt och jobbigt. Natten som var gästspelade jag på Arlandia, ett annat Radisson Blu hotell. På måndagskvällen när jag gick upp måde jag verkligen pyton kunde knapt äta och hade jätte ont i huvudet. "Ignorera", tänkte jag och åkte till jobbet. Det känndes faktiskt bättre under natten men sen på morgonen mådde jag fruktansvärt dåligt. Har sovit till och från hela dagen idag och nu känns det faktiskt bättre. Men det var nog bra att jag ringde och sjukanmälde mig ändå, tror inte att jag kommer vara helt pigg och kry imorgon. Förhoppningsvis är jag back on track på torsdag. Då är det "Yes I can" kurs. Kanske eventuellt jag kan tacka jag till ett pass på Arlandia på fredag. Att de hör av sig så snabbt efter måste tyda på att jag gjort ett gott intryck. Trots att jag var sjuk! Eller så har de ont om personal. Jag hoppas på det förstnämda.

Nu ska jag ta mig ett dopp i karet sen blir det  sängen och Charmed season 2. Yepp, I'm a sucker for supernatural things. Vampyrer, häxor, trollkarlar, spöken, änglar, demoner... you name it!

Kriterier för busschaufförer

Detta kanske inte gäller alla busschaufförer men jag är nästan helt säker på att det gäller för dem som jobbar för SL.

*Le inte, du får inte under några som helst omständigheter le.
*Säg absolut inte god morgon tillbaka, om någon nu skulle få för sig att säga det till dig.
*Försök så gott det går att undvika ögonkontakt.
*Om någon idiot skulle komma med bussremsa, stämpla då gärna lite på sneddden så man inte riktigt ser vilken rad stämpeln ska tillhöra.
*Säg för allt i världen inte vilken buss du ska fortsätta som när ni rullar in på stationen.
* Det är ok att stänga igen dörrarna när en person är halvvägs ut igenom dem.
*Om du nu måste säga någonting i högtalarna, låt då gärna så gravallvarlig som du kan.
*Kör så ryckigt som möjligt. Gärna snabba hårda inbromsningar!

Småland

Idag är jag hemkommen ifrån Småland. Det är konstigt det där med Småland, varför heter det så? Det är ju faktiskt det största landskapet i Götaland. Eller? Inga småfolk såg jag heller och varken Emil, Ida eller Griseknoen. Men däremot träffade jag min vän Rickard och hans förtjusande flickvän Frida (det var första gången jag träffade henne), deras hund Tindra och hennes 10 små vildar till valpar. Och det mina kära vänner, det var inte fy skam det! Jag har haft en väldigt bra helg där nere. Trevligt sällskap, massa mys me små "nallebjörnar", god mat, vin, film, salt och vinäger chips och en del skratt. Så skönt att få komma iväg ibland. Tack så mycket för den här helgen Frida och Rickard! =o)

Nu har mina tatueringsgriller satt igång i min hjärna igen. Jag har såååå många idéer. Jag vill ha så mycket tattoos, men jag har varken pengarna eller kroppen för det. När jag blivit smal och rik, då jääävlar! =o) Fast jag vill ju resa också. Svårt att välja... och snart är julen här. *suck* I fucking hate you santa!

SJs sätt att förvåna

Jag blev glatt överraskad när jag idag ringde till SJs kundcervice. Mycket kan bero på att jag hade en negativ inställning från början, då det stod på deras hemsida att de hade krongel med 0771 nummret. Så klart var jag uppretad lite redan där. Jag  tänkte; hur fan ska jag få tag på dom då? kan inte tänka mig att om jag langar iväg ett mail skulle det besvaras idag. Att de sedan hade typ 7 olika alternativ i första menyn (när jag ringde), där ett av valen var övrig information och jag inte hittade det jag ville bland de ytterligare 3 valen som fanns där. I frustration slängde jag på luren. Eller, ja, jag tröck på den röda lurknappen.

Efter att jag tagit några lugnande andetag ringde jag igen. Och se på fan, efter de informerat om de 7 olika alternativen, som faktiskt tog typ 30 sekunder så säger hon, att man bara ska hänga kvar för att få prata med en riktig person. Hon uttryckte sig lite annorlunda. Men iallafall. Efter det så har jag en man i andra enden på luren inom loppet av 20 sekunder. Fantastiskt!

Tack SJ, för denna yppelrigt bra servicen. Sen återstår det väl att se om tåget går som det ska klockan 8.25 imorgon bitti. ;o)

Jag vägrar!!

Nu har jag varit frusen och hängig i två dagar. Innan dess har jag haft huvudvärk och varit allmänt trött. Känns som att det kanske är något på gång, men jag vägrar! Jag har varken tid, råd eller lust att vara sjuk. Jag har jobb till och med fredag, lördag åker jag ner till Småland, måndag åker jag hem och sen jobbar jag resten av veckan. Så om jag skulle bli sjuk just nu är det VÄLDIGT opassande. Nej, det ska jag inte bli.

Gäst: "Thank you for beeing so patient with us."
Jag: "No worries, I used to work with kids", svarade jag med ett stort léende på läpparna.

Gästerna skrattade, sen om de trodde att jag jämförde dem med barn, eller om de förstod att jag menade att jag var tålmodig för att jag jobbat med barn. Det vet jag inte. Kul var det iallafall.

Läkare utan gränser

Har en helt annan innebörd för mig numera...

Förtidsrösta

Håll i hatten kamrater! Speciellt pappa. Jag har blivit stor (och då menar jag stor som i vuxen och inte tjock'are). Helt alena har jag kommit till insikt att jag faktiskt bryr mig om politiken. Jag tycker till och med att det är en gnutta intressant. Jag tror även att jag vet vilket parti jag ska rösta på. Även det har jag kommit fram till helt själv! Ni som inte känner mig tänker väl "oh och det var ju svårt" (i en sarkastisk ton). Men ni som känner mig vet att det här är en "big deal".
För fyra år sedan pluggade jag uppe i norrland och kunde inte bry mig mindre om att mamma (eller vem det nu var) skickade upp mitt röstkort. Jag tänkte ju ändå inte gå och rösta. Mina vänner (som var lite mer insatta) drog mer eller mindre med mig till lokalen där man skulle rösta. Vad skulle jag rösta på då? Rött, grönt, blått rosa med guldkant. Jag tyckte alla sa samma sak, och jag visste (?!) ju ändå att allt var lögn. Jag gjorde ett litet tappert försök till att förstå mig på politiken då jag gick på någon debattgrej skolan dragit ihop. Som jag väntat mig var det mest bara massa meningslöst surr, fåninga kommentarer mellan partierna mot varandra, och ännu mera gidder som jag verkligen inte orkade eller ville ta del av.

På fyra år hinner det hända mycket. Iallafall i mitt liv. Jag har rest, bott utomlands, växt som människa. Det låter fånigt, jag vet, men faktum kvarstår att det faktiskt är så. Jag skulle väl kanske inte säga att jag har hittat mig själv, en bra bit påväg är jag iallafall. Jag har mina värderingar i livet och faktiskt en åsikt om mycket. Jag vet på ett ungefär vad för slags människa jag vill vara och hur jag vill leva mitt liv. I dagsläge rycker jag inte längre bara på axlarna och säger "jag vet inte och jag bryr mig inte heller". För visst vet jag en hel del och jag bryr mig faktiskt.

Det här valet känns helt plötsligt väldigt viktigt för mig. Därför måste jag nu ta mitt rösttkort och id-handling och gå och förtidsrösta. Jag kommer nämligen befinna mig nere i småland på själva valdagen.

Gör din röst hörd!

Albin 6 år!!

Lilla Abbe blit 6 år idag. Vad hände med "mamma, minne titta"? När blev han såhär stor? GRATTIS på födelsedagen mosters "lilla" gullunge!!


En dag i pulkabacken för x antal år sedan. Moster, Emmie och Albin.

Camp Timmerbol och pinata

Gårdagen var så himla lyckad på alla plan. =o) Jag måste säga att jag hade lite ångest för lördagen dagarna innan. Trodde att det mest bara skulle kännsa som ett stressmoment för mig. Men inte alls! Det blev så fantastiskt bra. Tror det kan ha varit Angelicas peptalk som hjälpte mig lite.

Dagen började 9.30 då Thomas och pappa plockade upp mig. Ut till Timmerbol för att fixa och dona tills resten av familjen (den är stoor these days) skulle komma. Det var dags för det årliga Camp Timmerbol igen. Mamma, Thomas och jag stod som värdar i år. Tema Cowboys and Indians. Vi riggade med tipsrunda i skogen, där vi även hade fika med en lägereld och kokkaffe. Gott! Sedan var det hästskokastning, stövelkastning, lasso och diverse andra lekar. Vid 17 tiden var jag tyvärr tvungen att överge dem.

Jessica kom och plockade upp mig och vi åkte hem till henne för att göra oss iordning för fest. Susan hade 25-årsfest i riktig latinoanda. Danstävling med en del salsamoves och pinata, som är en latinsk tratition. Det var riktigt kul. Jag stod mer eller mindre i chocktillstånd när alla kravlade omkring på golvet och krafsade åt sig vad som hade fallit ner på golvet. Såg helt sjukt kul ut faktiskt. Det var en riktigt lyckad kväll och jag träffade många vänner från både högstadiet och gymnasiet som jag inte sett på länge. Hade inte träffat Susans familj på evigheter heller så det var väldigt kul att prata lite med dem. Och födelsedagsbarnet själv förstås, som förövrigt såg ut som prinsessa. Med dress code rosa, kändes det lite som att jag var i barbieland. Jag gillar ju inte rosa, men det var nice! ;o) Bilder kommer nog upp på FB inom en snar framtid.

Tack för en underbar lördag mina kära vänner och familj! <3

HÖST

Depp, depp, depp! Hösten är här och jag är kvar. =o( I dag frös jag för första gången på jag vet inte hur länge. Det var kallt ute!

Idag var jag, systeryster och Fridde till Helles salong. Sötaste hade den öppen bara för oss, på hennes födelsedag och allt! =o) Min fina, fina vän! Tänk att jag känt henne i 20 år. Jag fick mig en liten klippning idag också, även fast det var syster som skulle dit för att klippa och färga. Hon är givmild hon min vän. Jag hjälpte henne och dra till foliepapper och fick en gratis klippning. Done deal! ;o)


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN UNDERBARA FINA VÄN!!



Tv: Vi två på skolavslutningen i 4:an. Th: Resultatet av när min syster och hennes kompis var lite uttråkade.

RSS 2.0