Glad midsommar!

Det har varit en väldigt intensiv vecka, mycket att ta in på jobbet. Igår när jag kom hem tokdeckade jag på soffan. Sköööönt!

Idag är det nya tag som gäller. Åker ut till Adam på Mörkö över midsommar, sen vet man väl aldrig hur länge jag blir kvar. =oP Jobbar inte färrän på tisdag igen.




Kvälls diskussion...

– Lina jag är hungrig.

Lina, min syster, sitter och kollar på tv och kunde inte ignorera mig mer. Jag pillar vidare på datorn...

– Lina jag är hungrig, säger jag igen.

– Jaha?! och, vad vill du att jag ska göra. Laga mat åt dig eller?

– Ja kan du inte göra det, säger jag och skiner upp. Nej, men jag vill bara ha din blessing. Kan du inte säga; Moa ta lite yoghurt, det är okej även fast klockan är 11 på kvällen och du egentligen borde gå och lägga dig.

– Gå och lägg dig! Ta lite vatten. Det sa alltid mamma till mig när jag var liten och ville äta på kvällen, svarar hon då.

– Men jag är inte liten och du är inte min mamma, svarar jag SURT! Nu ska jag skriva om det här i min blogg.

Sagt och gjort.





Mycket

Jag håller på att lära mig hur man kombinerar fritid och arbete, är ju helt slut efter jobbet. Fast den här veckan har jag lyckats bra faktiskt. Igår var jag ut och red med Camilla. Hon har flyttat hästarna till sommarbete så vi var och utforskade ny mark. Blev dock inte en så lång ridtur då vi kom till typ träskmark och massa jävla mygg. Tig en sväng om på banan istället. Jag trodde Hassel skulle dö, han fick jobba lite knubbisen. Efter stallet var vi hem till "pappa" Tommy (Camillas pappa) och han bjucka på korv. Vi åkte och kollade på nyckläckta kattungare efter det. Jätte söta! Bara 100:- har jag hört de ska säljas för. Intresserad?

Idag åkte jag och Merja hem till henne efter jobbet. Solning stod på schemat och lite sola blev det väl allt. Först lagade Merja mat, en cigg på det, och sen satt vi och småprata lite i hettan, tills jag somnade och Merja gick in och diska. Men som sagt, I'm trying. Tröttheten tar dock över ibland, uppenbarligen.

Helgen som varit har även den varit fullspäckad. I fredags firade vi min lillasyster som fyllde 18(!) när blev hon så stor (vuxen) egentligen? Vi åt mat och drack hemma i Timmerbol, i ett partytält på tomten, och blev uppätna av myggen. Närmare natten åkte vi in till Uppsala. Efter ett varv runt hela/halva stan så fick det bli BJ. Helt okej ställe faktiskt. Sprang på Tina (från NZ) där också. =o) Dans blev det mycket av och Elin och Linnea var väl dom som orkade mest. Jag börjar bli gammal. Kvällen avslutades med ett intressant (läs mycket ointressant) samtal med en blivande gynekolog. En snubbe, likt ett skäggmonster, i typ min ålder. Hoppas han inte jobbar i Sthlms regionen i framtiden. Nejtack!

Lördagen spenderades på Grinda men jobbet. Sol, öl, jordgubbar, kubb och trevligt sällskap. Kunde inte blivit bättre. Eller jo, om mitt lag vunnit. =oP Efter grinda blev det en sväng till den lokala puben i Märsta. Mer än så säger jag inte. =oP




Det är tjejen på bilden som skrivit inlägget. Bilden har dock ingenting med saken att göra. Det är bara en liten bonus. ;o) Det än min systerdotter som fixat den fantastiskt snygga frisyren. ;o)

Solen skiner

Och jag ska snart iväg till jobbet. Tråkigt, men sant. fast ska inte klaga, är glad att jag har mitt jobb. I två dagar har det varit så himla skönt på jobbet. Idag är även sista dagen, innan helgen, som jag jobbar. Skönt!


Liv i luckan

Nu är familjen hemma - med besked! Väldigt livat blev det. Och pressenter har jag fått. Ett par nya jandels. Oh vad glad jag blev! Mina gick ju sönder i Nya Zeeland, precis innan jag skulle åka hem. =o( Men nu har jag nya!! =O) Och en stooor burk godis fick jag; Bonbons. Gott!

Nu vill jag äta mat. Har inte ätit något sen lunchen klockan 11. =o/ Macka kanske blir bra. Känner inte riktigt för att laga någon mat, och tror inte någon annan har lust med det heller.

Puss hej leverpastej!

Back to work

Nu är jag utvilad efter helgens sömn uppladdning. Sov till halv tre igår. Sweet! Ikväll kommer tha family tillbaka. Ska bli skönt att ha dem hemma igen. Känns så tomt här utan dem. Kul att ha haft lillasyster här (+ hennes kompisar). Då har det ju inte varit så tomt =o)

Ne, jobbet kallar. Gotta go! Ha en trevlig dag folket. Puss hej!

Hektiskt

Jobbar, äter, sover... Ungefär det jag gör numera. Men jag klagar inte! I torsdags körde jag dubbel pass, först på houskeeping och sen i receptionen - 15 timmar blev det totalt. Man kan säga att jag var liiiite sliten efter det. I veckan har det varit jag och Maja på hskp. Like good old days. Shit vad vi har skrattat och flamsat runt. Kul kul!

Igår hade jag lite vänner över på vin/öl/cider pimplar kväll. Det var trevligt. Var några från jobbet och några från Nya Zeeland. Eller nej, de är inte ifrån NZ men det var där jag träffade dem. Kvällen avslutades på Bryggeriet och sen en svarttaxi hem. När vi stod utanför Statoil (obligatorisk mötesplats för alla fyllon) sa "taxichaffisen" att vi skulle skynda på. Då sa jag lite spydigt; "Vadå? Tickar taxametern eller?" Sen körde han som en galning. Han kanske hade snott bilen. Vad vet jag.

Annars så ska jag bara slappa i helgen. Vila upp kroppen för en ny arbetsvecka. Det sägs ju att man inte kan ta igen förlorad sömn. Det tror jag inte på. Jag laddar alltid med sömn på helgerna och ibland kan jag sova hela dagen. På vardagarna sover jag 3-6 timmar på natten. Och så har jag alltid gjort. När jag gick i skolan också. Så jag tror visst att man kan ladda/ta igen sömnen man missat i veckan.

Fint väder vi har för övrigt. NOT! Ska nog gå och sova en sväng till...


Som man kan se är kon ett nyttigt djur (?)


Det är inte djuren det är fel på...

... Det är människan!          

Jag blir så upprörd, arg och fly förbannad faktiskt. Läste en artikel i Aftonbladet idag. Där var det en artikel om hundar som borde förbjudas. I Danmark ska det tydligen bli förbud för att ha vissa hundraser från och med Juli (tror jag det var) och det här tycker tydligen svenskarna att vi ska införa i Sverige också. Det är förstås "kamphundarna" som ska bort. Jag blir så arg när jag läser sådant. Kan folk bara först att det inte är hundarna det är fel på utan människan. Det är helt enkelt så att vissa människor ska inte ha djur. Nu råkar det ju vara så, tyvärr, att det är mest idioter som skaffar just Pitbulls. Jag menar självklart inte att alla ni som har pitbulls är idioter. Det jag menar är att idioter som vill utöva hundfighter och liknande skaffar sig förstås en pitbull och inte en Labrador. Precis som "mode-freaks" har en chichuwawa i väskan.

Självklart förstår jag folks oro, speciellt de som har småbarn. Men att förbjuda hundarna är inte lösningen. Granska istället folk som skaffar hundar. Låt inte vem som helst ha hund!

Vidare i artikeln fick man läsa om något barn som blivit biten och tydligen hade hunden han blivit biten av redan attackerat två personer innan. Den hunden borde alltså tagits bort för länge sen. Det är tråkigt att det blir så, då det inte är hunden utan ägerens fel. Där borde polisen gripit in för länge sen. (Läste att det tydligen var deras uppgift.)

Hade tänkt att skriva om annat också, men när jag blir såhär upprörd tar det lite mer av min energi och tid. Blir ett gladare inlägg nästa gång (förhoppningsvis). jag måste bara få skriva av mig när jag är såhär arg!



Trainee

Så ska man inövas i receptionen då. Vad roligt! =o) Det blir en hektisk vecka det här. Imorgon börjar jag i repan, kör ons, tor, fre. I'm so excited! Ledig lördag. Sen blir det houskeeping sön, mån, tis, ons, tor, fre. Oh nu vill jag bara jobba, jobba, jobba. Spara pengar och göra nåt kul!


RSS 2.0