En släng av hemlängtan

Fick lite hemlängtan igår. Eller kanske mera bortlängtan. Jag vet inte. Jag youtubade "Sverige" och hittade den här fina videon. Det är såhär man (jag) tänker mig Sverige, när jag inte är där. Vet dock inte vart hälften av de här ställena är, men skulle gärna besöka dem någon gång i framtiden. Vackra, vackra land!
 
 
 
Och såhär tänker jag om verige när jag är där.
 
 
Jag vet inte... "Borta bra, men hemma bäst" brukar man ju säga. Vet inte om jag är redo att hålla med om det… än!

Disco Dansi

Jag hade Super Kids idag med Joanna. Vi hade bara två barn i klubben idag, men oj så kul vi hade. Vi hade disco dag och det blev så lyckat. Jag hade SK för inte så länge sen med Jonas också. Det var också en helt sjukt kul dag. Men glömmer så lätt bort vad kul det är att jobba med barn.
 
Något annat som är helt galet kul är detta klipp!
 
 

Så mye lettere med tekst

Jag har lyssnat på den här låten i så många år. Och har aldrig riktigt funderat över vad exakt det är de sjunger. Nu när jag lyssnar på den med text till så tycker jag om den ännu mer. Helt fantastisk!
 

Så var man dansk igen

Nu har min fina danska kollega Mathilde åkt hem på ferie, så jag får agera dansk guide igen. Det var länge sen nu. Imorgon är det kun jeg som har hotel walk about. Så jag ska snacka svenska, norska och danska. Det blir spännande.
 
Jag fick vara på flygplatsen idag igen. Det var kul men varmt, väldigt varmt. Och nu värker det i fötterna också. Men det är inte långt kvar  tills jag slutar för dagen. Lite scandi service, ensammen idag eftersom Heini är halvledig och ja, Mathilde är ju på semester som sagt.
 
Nu är det riktigt varmt i Egypten. Enligt mig, inte enligt egypretna. Jag pratade med lokalguiden påväg till flygplatsen. I augusti kommer det vara ca 50°c. Då är inte jag här, tack och lov!
 
 
Jeg håber du nyder din ferie vilde Mathilde!

En bild säger mer än tusen ord...

Ja det sägs ju så. Och jag orkar faktiskt inte skriva så mycket så lägger upp lite bilder på vad jag har pysslat med sen sist istället.  ;o)
 
Vi har haft destination "get together", då vi körde go-cart, bland annat. På bilden är min kära kollega Rally-Henry AKA Heini.
 
Vi har haft team-day. Nästan hela BVE-teamet samlade på Farsa. Ett helt fantastiskt mysigt ställe, det ligger i en bergssluttning som vätter ut mot havet.
 
Mamma och pappa har varit och hälsat på. En av utflykterna jag tog med dem på var "desert buggy". Vi lekte omkring i öknen med dessa bilar.
 
Vi var också med på "Desert Night". Pappa red Kamel (fast egentligen är det en dromedar).
 
Vi åkte till St Catherine klostret. I bakggrunden är Moses "brinnande" buske.
 
St Catherine utflykten avslutades i Dahab där vi åt lunch vid vattnet.
 
Mamma och pappa åkte hem på min födelsedag. Men mitt kära team firade mig med middag och utgång i Naama Bay. Vi åt på libanes restaurangen Fairouz.
 
Vi skrev på borden inne på 50s' bar. Tror det var Maira DK som skrev det här.
 
Jag, Maria DK och Mathilde var i Hurghada på utbildning för vårt nya Blue Star koncept.
 
Maria fick äntligen sin efterlängtade fönsterplats på planet påväg hem till Sharm.
 
 
Nu är det inte så lång tid kvar här i Sharm. Sju veckor för min del! Men jag är en av de sista som åker härifrån. Det kommer bli jobbigt att ta farväl av alla. Några av oss har redan gett sig av, så nu börjar de droppa av på löpande band. Just avsked är jag väldigt dålig på. Och det blir inte lättare från säsong till säsong.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0