Dagens design

 
 
Idag åkte delar av det gamla nagellacket av på jobbet. Så när jag kom hem till systeryster blev det till att måla om. Fortsatte i rosabandet tema. Men pimpade med lite (eller ganska mycket) glitter. 
 
 

Radar?

Vad är det egentligen för radar män har? Det är som att dom känner på sig när vi (kvinnor) tänker ge upp dom. När man har nått det stadiet då man tänker "hör han inte av sig nu, så lägger jag ner", och vips så ringer telefonen. Irriterande! 
 
Vill vi eller vill vi inte ha er i våra liv? Ja, det är fan i mig miljonfrågan! 
 
Eller ni (män) som kommer på i efterhand att ni inte kan leva utan en speciell person. Well, tough for you! Ta hand om det du har, när du har det! Vem vet, imorgon kanske det är för sent.  
 
"But you only need the light when it's burning low. Only miss the sun when it starts to snow. Only know you love her when you let her go..."

Blast from the past

Fick ett oväntat samtal idag. Fick mig att tänka tillbaka på en väldigt lycklig (och stundvis asjobbig) tid i mitt liv. Pratade gamla minnen, drömmar inför framtiden och om min kamel, Joshi! 
 
Jag önskar jag kunde tro på allt du säger och hoppas att du har förändras och ångrar allt det du säger du ångrar. 
 
Livet skulle vara så mycket lättare om jag älskade dig. Du får mig iallafall att skratt fortfarande. Det kommer jag alltid uppskatta hos dig. Du får mig att må så jävla bra! 

New design

 
Målade om naglarna idag med nya färger och design. Nja, ganska nöjd blev jag. Även om jag inte tycker om rosa, så tycker jag det blur snyggt när man matchar med svart. Och vilken färg skulle rosabandet ha, om inte just rosa. 
 
 

Tom titt

 
Den här var roligast. Skuggfoto. Som jag och Emmie hoppade omkring där inne. 
Moster har lite svårt att se vad som händer. 
 
Tror visst att Mammi har krympt. Eller? 
 
Ungefär såhär jag känner mig när jag sitter på en vanlig stol med. Når aldrig ner med fötterna! 
 
Abbe sitter och pluggar lite. Eller? 
 
Fett cool spegel! Jag och Emmie har ganska lika drag i ansiktet. Gjorde även en liknande grej med mamma. Vi är skrämmande lika!
 
Två fina fiskar hittade jag i ett akvarie. 
 
 
 

Rosa Bandet

 
 
Jag har inte köpt något rosa band än. Men har blivit inspirerad av alla band man ser överallt. Så har fixat lite. 
 
 

8 månader kvar?

 
Jag är så jävla less på att vara sjuk! Jag hade glömt bort att när jag blir förkyld på hösten, så släpper det någongång fram till våren. 
Jag vill ha sommar, sol och värme. Jag hade även glömt hur deprimerande det är i det här landet. Det var länge sedan jag känt mig så nere...

Botten till toppen

Tänk att min dåliga dag kunde vända så snabbt och avsluta i en fantastisk kväll! 
 
Pappa skickade sms och bjöd på middag. Jag åkte dit direkt efter jobbet och när jag kom fram var Systeryster med familj redan på plats. Åh mina älskade systerbarn. Går inte att beskriva kärleken jag har för er! 
Med sig hade de även en liten bonus flicka, Emilia. Hon är ju bara för go! 
Vi satt och tittade i en djurbok. Pratade om hästar, bä bä vita lamm, kossor och hundar. Så säger hon out of the blue; "Men du, jag älskar dig."
Tack älskade pappa för en fantastisk kväll med god mat och underbart sällskap. <3
 
Puss på er galningar! 

Dålig energi

Idag utstrålar jag kall, negativ och dålig energi. Jag är sjuk, sur och trött. Ont i huvudet, hals, täppt näsa och ja det vanliga. Att man jobbar ett 13 timmars pass idag gör ju inte livet lättare precis. 
Bäst att paxen skärper sig. Jag orkar inte tjafsa med någon. 
Nu ska jag nog gå och köpa lite MAX! 

Förvirrad

Tänk att en människa kan väcka så många olika känslor i ens kropp. Samma människa som kan få mig att känna mig så betydelselös får mig också att känna mig så älskad.

Jag har haft fyra fantastiska dagar i Växjö. Jag har känt så mycket värme och omtanke att jag nästan spricker.

Ja, det var väl egentligen bara det jag ville förmedla.

Nu sitter jag på Snälltåget påväg till Stockholm. Har aldrig tidigare åkt med det. Man sitter i kupéer. Mysigt. Jag sitter bredvid en kvinna vars språk jag inte kunnat identifiera än. Med sig har hon sin son och hans pappa som sitter i en annan kupé. Sonen springer mellan mamman och pappan och varje gång han går förbi sätter han sin hand på mitt knä, för att inte ramla. Det tycker jag är gulligt. Jag önskar bara att jag förstod vad han säger.
Jag tror de pratar kurdiska. Jag undrar vad deras historia är.

RSS 2.0