...och pappa haj...

Håller på att lära Frankie sången om hajarna. Eller jag sjöng den för henne en gång och nu har hon fastnat för den. Hon och Max kollar like förundrat och småler när jag sjunger den på svenska. Max bad mig dock att översätta till engelska, vilket jag gjorde. Good nanny! Funkar tyvärr inte lika bra när man sjunger "och där var hajarna, hajarna, hajarna, hajarnaaa". Om ni kan låten kan ni ju pröva med att sjunga sharks isted of hajarna. =Op
Sången får mig att tänka på filman Selma och Johanna så nu sitter jag och kollar på den på youtube (okej kanske inte precis just NU men innan och ska kolla vidare även efter detta inlägg).

Jossan var förbi här ikväll och då kollade vi på någon helt annan film i en annan kategori. Var någon horibel indianfilm där folk blev avrättade. Hemskt var det, men bra var den. Fast vi hade sett den förut. Det konstaterade både Joaasan och jag i första scenen, då vildsvinet blir spettsat. Efter Nicky kom hem tassade vi över till Kinot och glodde i tattoo magasin. Fan vad sjukt mycket idéer jag har, kom vi fram till, har dock tyvärr inga pengar för lyxigheter som tatueringar. Har även lite "nya" idéer om piercingar också. Fast det får vänta tills jag blir rik! En ny tattoo ska jag nog iallafall lyckas åstadkomma innan jag är tillbaka i Sverige.

Jag hade ett argument med mig själv tidigare under denna timma. Valet av att antingen äta äpplet som ligger här i Kinot eller choklad och Ahlgrens bilar. Ja, ni som känner mig vet ju självklart vad det blev. ;o) Och eftersom jag skrev äpplet som ligger här i Kinot så lär ni som är lite mer begåvade, än de som är sämre, också förstå att äpplet finns kvar.

Nu ska jag gå och tvätta bort ansiktet, fila nötterna och knapra i mig ett kilo huvudvärkstabletter. Har nått jävla skit i kroppen som vägrar släppa och det tycks aldrig bryta ut riktigt heller. Har gått i en vecka nu, tror jag, och bara varit allmänt trött, hostig, snorig och haft huvudvärk. Känndes dock bättre idag då jag la mig väldigt tidigt igår kväll. Duktig Moa, mindre duktig idag tyvärr!

Godnatt... hajspratt!

Svenska drömmar...

... och svengelska uttryck...

Det märks av mer och mer att jag bott här en längre tid (snart 4 månader) då jag använder mig mer av engelskan. Har kommit på att när jag ibland pratar för mig själv (jo jag gör det ibland) pratar engelska. Vissa gånger tänkter jag även på engelska. Men det värsta är att jag även har börjat blanda språken till någon hemsk svengelska som varken svenskar eller engelsmän förstår. Som när Nicky frågade mig, en dag, vad jag gjort under dagen, och jag svarar: "We went to the glasbar", och menar icecream bar. Nyss när jag tänkte för mig själv om vilken tid jag lagt in tvätten i tvättmaskinen, så tänkte jag; "När puttade jag in tvätten". (Put in)Vad är det för jävla uttryck egentligen? Jag ska börja skriva upp mina uttryck och ta en closer look, nästa gång jag kritiserar Victoria Silvstedt för att hon inte kan prata svenska ordentligt. Och hon har ändå bott i USA större delen av sitt liv. Jag har varit här i fyra månader. Men jag är dock inte ensam om de konstiga uttrycken, det är någon vi svenska au pairer har gemensamt.

I förrgår natt drömde jag att jag var tillbaka i Sverige. Det var så konstigt, för jag skulle bara hälsa på och sedan åka tillbaka. Minns att jag körde på vägen i Lagga förbi där Brellan och Fredrik bor. Och jag minns att jag såg dem ute på tomten, men jag stannade inte till och sa hej. Vet att jag i drömmen tänkte: "Nej, men det är bättre att ingen vet att jag är här, de kommer ändå bli så ledsna då jag åker tillbaka snart". Och så kom jag inte ihåg hur man växlade bilen, jag kunde inte komma ihåg vart kopplingen satt eller vart växlarna låg (så jag stannade inte även för den orsaken).
Jag kör ju automat här, och det är väl min stora fasa att jag ska ha glömt hur man kör när jag kommer hem igen, plus att jag numera vant mig vid att köra på "fel sida" av vägen och minns inte alls hur det är att köra i högertrafik.
Hur som, i drömmen befann jag mig helt plötsligt i Norrland. Höga berg, skog och snöklädda fjälltoppar, det var så vackert! Bilen hade bytts ut till en cykel, och med mig hade jag Claudia (en kompis ifrån Fränsta) och Nikolai(?!) som jag gick i samma klass som i låg, mellan, och halva högstadiet. I drömmen var vi i Norrland, fast det var ändå Knivsta, vi var på vägarna nära där Timmerbol ligger. Stället jag bodde på innan jag åkte hit, för er som inte vet. När vi skulle cykla upp för en backe med massa snö kommer jag ihåg att jag i drömmen började klura lite. För det första började jag fundera vad fan jag gjorde där, och att jag skulle va tillbaka i NZ dagen efter (vilket absolut inte är möjligt då det tar 2 dagar att flyga hit). Jag blev irriterad på mig själv för att jag inte planerat bättre och varför hade jag överhuvud taget åkt tillbaka till Sverige?! Tror det var i det här stadiet jag började vakna upp för jag vet att jag tänkte; "Jag hoppas verkligen att det här är en drömm. Snälla låt det vara en drömm. När jag vaknar upp vill jag vakna upp i kinot". Och next thing I know, så vaknar jag upp. Jag ser mig omkring och tänker: "Yes, jag är i kinot!"

Ja så kan det vara här i min värld. Hur är det i eran?



En till överraskning

Tack för Facebook säger jag bara. Man behöver varken läsa tidningar, prata med vänner eller glo på tv, man vet liksom allt som händer ändå. Allt man bryr sig om iallafall. Loggade precis in och vad får jag se? En helt ny tAKiDA låt med tillhörande video. När hände det här egentligen? Jag har sagt det förut och jag säger det igen, tAKiDA = minnen. Bra, roliga och fina minnen! Jag älskar inte bara tAKiDA för musiken utan för all den lycka och alla känslor den bringar till min kropp när jag hör den. Kommer alltid minnas kvällen vi gjorde intervjun med dem, som att det vore igår. Det var en av de bästa kvällarna i mitt liv. Inte bara för själva intervjuen, utan också allt runtomkring. Det var en bra kväll. Eller vad säger "proffsfotograferna" ifrån Klick? Haha, jag kan se det framför mig när Anna lurar in den där stackars, dumma, korkade, killen i köket för en "mingelbild". Men som Anna själv brukar säga, och även leva efter; "Det gäller att bjuda på sig själv."

Med de orden bjuder "jag" på a smoking hot tAKiDA song. ;o) Yeh baby!


ARCH ENEMY

Inget band jag lyssnar sådär as mycket på. Har några låter med dem. Idag fick jag mig två överraskningar. Sitter (som oftast) på Facebook och på höger sida ser jag en reklam. "The Swedish death metal band is coming to New Zealand", eller något i den stilen står det. "Cool", tänker jag, vad är det för band tro? Kollar upp det och det är dom! Jag hade ingen aning om att de är ifrån Sverige. Jag tycker att det är så jävla coolt att deras sångare är en kvinna som growlar (hon dock ifrån Tyskland). Jag vill också kunna det! Kul att de kommer hit också, då behöver man inte skämmas lika mycket över Bashunter längre. Han är känd i NZ. Kan ni fatta det?! Jag blev nästan jätte förbannad när jag kom hit, TILL ANDRA SIDAN KLOTET, och får höra Bashunter på radion. Hur fan kan han blivit så känd? Det är han och ABBA liksom. Men nu när Arch Enemy också kommer hit så känns det bättre. Då kan jag iallafall säga. "Well we have Bashunter, sorry about that. But we also have these cool guys with a woman whos growling. How cool is'nt that DUDE?!"

Har dock ett litet problem här nu då. Jag vill ju självklart gå på konserten. Där kommer det ju definitivt vara långhåriga, tatuerade och kanske eventuellt piercade killar. ;o) Yeey! Problemet då? Ja vem fan ska jag ta med mig? Finns inte någon på denna ö som jag känner som skulle gå på en sådan konsert. Tror de hellre skulle dö faktiskt. Ne det blir väl till att ut och härja och jaga metal-polare. Men vart finns dem? Jag har hittat ETT rockhak i stan och där spelar det typ bara ny "rock" om man ens kan kalla det det.

En sak som stör mig är: Varför har inte In Flames lyckats slå igenom här? De är ju typ kända överallt annars i världen. Om de lyckas innan jag åker härifrån och kommer hit. Då ska jag gå runt och skrika på gator och torg med en stor affisch på bandet. "I'm from Sweden like these guys!"
Det värsta med Bashunder grejen är att folk här tror ju att vi i Sverige gillar honom. Jag känner ingen som gillar Bashunter. Och om jag gör det så är jag lyckligt ovetande av det. Så säg inget till mig, kan hända att jag måste säga upp kontakten då.

Mer metal åt folket i NZ, gärna svenska band. Då kanske man kan stå för att man är svensk. Bashunter har gjort så att jag gärna lämnar ute den detaljen. =oP

Meatballs

Jag har gjort köttbullar, helt själv, från scratch. Eller Frankie hjälpte faktiskt mig att rulla dem. Nicky va really impressed. Jag är NÖJD! Idag är nog också en sån där dag då jag bara är lycklig över att vara den jag är, där jag är.

Snabba cash

For just beeing me!

Idag har jag och N gått igenom ett nytt schema så vi får lite struktur även när hon inte jobbar. Det känns bra, då vet jag vad jag ska göra varje dag. Granny and granpa från Kanada åker hem på söndag. Det känns lite trist, man har liksom vant sig med att ha dem här. Dom är så himla söta! Idag när jag sorterade bland Frankies kläder kom Joan in med ett kyvert till mig. "Just a little something from Bill and I, becous you´r beeing so helpful." Så himmla gulligt kort, måste skriva vad som stod i det.

Dear Moa
Bill and I thank you fol helping us the last few days.
Thank you for all the the loving care you give to our grandchildren.
xoxo
Bill snd Joan F

Jag började nästan gråta när jag läste det. Jag har ju bara gjort mitt jobb. Känns så kul när man är så uppskattad. Inte nog med det! De hade lagt i 50 dollar också. Känns som att jag vill ge dem någonting innan de åker. Men jag vet inte vad.
Igår satt jag barnvakt åt Will and Ava. Där tjänade jag mig också lite kosing. Fan va rik jag känner mig nu! ;o) Rik på kärlek och pengar.

Some days are just great!

Ett STORT paket utan snören

Tack Rickard och Frida! <3


Idag fick jag detta paket hitskickat ifrån Emilland (d.v.s småland). Rickard och hans flickvän Frida hade packat i massor av saker. Bland annat typ ett ton godis. =o) Två nyheter och en bunt av gamla godingar. Gillade Ahlgrens husvagnar. Tänk att jag fick en av påsarna i den begränsade utgåvan. ;o) Känner mig lite extra speciell då. Snart står väl de andra au pair tjejerna på kö utanför kinot. så fort de sett den här bilden. *Populär tjej 85* (som Ida hade uttryckt det).

Amen

Idag blev det en liten bordsbön innan maten. Det var annorlunda, första gången jag varit med om det faktiskt. Det var granny (från Kanada) som stod för bönen. Var fint faktiskt. Anledningen till att jag tycker det är väl kanske för att hon nämnde mig i sin bön. ;o) Hon var grateful for that they got the chanse to meet me. Dom är verkligen jätte söta granny och grandpa så jag är grateful att jag fick träffa dem också. Men jag tackar snarare Mark och Nicky för det, och inte Gud.

Idag har det varit en lååång dag började vid 7 och la barnen vid 7.30 pm. Dagen har dock varit väldigt fantastisk. Var ju länge sedan jag jobbade och det var verkligen roligt idag. Gillar dessa stunder då jag verkligen inser hur mycket jag älskar det jag gör nu och hur mycket jag uppskattar att jag är här. Först blev det "the duck park" med Jossan, Ava och Willie, sen lunch och lek hemma hos dem. 14.30 iväg och hämta Max, hem för afternoon tea, sedan till "flying fox park". Det är så underbart när det är härligt väder och man kan vara ute och leka med barnen.

Trots att jag bara fått cirka 3,5 timmars sömn natten innan tycker jag att jag gjort ett bra jobb idag. Idag är jag riktigt nöjd!
Nu ska jag skalla kudden och ladda batterierna och hoppas på mer sömn denna natt. God natt!


All Blacks

Jag tror jag försökte filma the haka. Vet inte om jag lyckades så bra. =oP Jobbigt att försöka filma och kolla samtidigt. Men det var en grym känsla att stå där. Och påvägen till matchen fick jag den härliga känslan som man alltid får när man är påväg till en match och alla går samlade längst gatorna.
Jag fick ju med Ida som flippade ur på slutet iallafall. Skulle vilja kalla mig själv konstfotograf. Eller vad säger ni?



Det finns får på Nya Zeeland



En solig och härlig dag tog jag, A-M och hennes pojk Willie en utflykt till One Three Hill, en av alla dessa gamla vulkaner som finns på NZ. Hade picnic och bara myste i solen. När vi skulle ner hade vi lite problem!

Family

"We are family, I got all my sisters with me"... Eller inte. Family är för övrigt en gaybar på K-road som vi besökte i lördags. Jag, Jossan, Ida och Carro var ut och svira. Hade så jävla kul! Bara dansa, dansa, dansa. Eftersom vi var ut så tidigt fanns det mycket rum på dansgolvet också. Men sedan blev det det gamla vanliga, Watherfront och alla dess barer. Vi gjorde en liten barrunda skulle man kunna säga, fast det var mer dans än barhäng faktiskt. Dansa-runt-runda. Den ni! Vi började med Carpark, där var det smockat med folk. Sen styrde vi vidare, i regnet, till Wildefire. Där var det vilt som vanligt och männen (pojkspolingarna) var som hyenor. Jossan och Carro ville dra så vi drog vidare till Danny Dolans (eller vad stället nu heter) sedan blev de en snabb runda på Degree, tre minuter eller så. Till sist insåg vi att va var hungriga och trötta. Subway blev slutdestinationen innan vi tog en bulle hem.

Nu ska jag in till stan och möta Carro. Vi ska turista oss lite tror jag. =o) Ska skriva mer sen... tror jag.



Vin, chips och toapapper...

Så var kvällen räddad. Haha! Ida och hennes polare ifrån Sverige (eller ja vi är ju också ifrån Sverige men bor ju här numera, hon är bara och hälsar på) kommer förbi senare. Vi ska dricka lite, sedan blir det charterresefestande all night long! Synd att regnet vräker ner bara. Fast å andra sidan behöver man ju inte bekymmra sig över att göra något med håret då. Kommer se ut som en drängt katt vilket som liksom.

Idag träffade jag Jossan på K-road vid 11 tiden. Hon hade en bokad tid hos en tatuerare, fast inte för att göra själva tatueringen dock. Efter det mötte vi upp med Mimmi och Hanna. Vi gick runt på K-road och kollade i massor av affärer, mest second hand. Hittade så jävla grymma boots. Vill ha! Men de kostade massa mycket med pengar. =o(

Ne, nu har jag faktiskt lite annat att göra. Om inte vill säga massor! Puss hej - charterresefestande tjej. ;o)

Jag blir tokig

Gaaah!!
Jag blir tokig på tekniska prylar. De gör mest bara så jag känner mig värdelös och dum. Jag vill lägga upp ett filmklipp, men vet inte hur man redigerar och ändrar till rätt format och grejer. Jag ville fixa en annan sak i Photoshop, lyckades inte riktigt där heller. Bättre än med filmen dock. Sedan försökte jag mig på InDesign (hundra år sen sist) men då saknas det tydligen någonting så jag kan inte importera bilder till dokumentet.
Finns det ingen kurs i typ "Lär känna din Mac utan och innan"?! Jag behöver det. Hatar verkligen när jag vet exakt hur jag vill ha det men inte vet hur man gör! Igår hade jag även problem med VLC. Datorn kunde inte hitta det. Så det blev ingen Edare eller Bella den kvällen. =o( Nu har jag det dock under kontroll. Tack för att någonting fungerar iallafall.

Nu ska jag fortsätta vara grinig för mig själv och förbanna mig själv för att jag inte paid enough attention i skolan. Det var ju, bland annat, exakt saker som de här jag ängnade halva gymnasietiden åt.

God natt! (när jag blir datornörd blir det glatt)

Ps: Mamma, jag vet att man inte kan bli något man redan är, som du skulle ha sagt. Syftar då på rubriken.

No nappy time

Det blev ingen powernap för mig idag. Istället åkte jag in till stan för att luncha med Linnea. När jag var i city messade först A-M mig och sedan Jossan. =o) Så det blev lunch med Linnea och A-M kom och mötter oss vid food corten. Sedan mötte vi Jossan och Theo (ett av barnen hon tar hand om) på glassbaren vid vattnet. Glassen är helt sjukt god där, hemma gjort. Eller kanske glassbars gjord??
Efter vi avnjutit våra glassar åkte jag med Jossan till St Lukes. Ibland är det bra att ha bejbis och barnvagn, man får parkera nästan lika nära som på handikapps-p-platserna då. Theo var så jävla söt! Vi kom in i en affär som hade lite högre musik på och han började digga som fan. Satt i sin vagn och rörde huvudet i sidleds och hade värsta smilet på läpparna. Vilken charmör! Senare i bilen på väg hem så headbangade han också. Cool!
Det blir en tidig kväll för mig tror jag. Visserligen säger jag ofta så och hamnar ändå inte i säng förrän tidigast 12 varje gång. Ikväll är jag dock väääldigt trött, somnade en sväng på soffan inne i stora huset. Kanske man ska lägga sig i sängen och kolla på Edward och gänget. ;o)
Godnatt!

Star Wars

Ja, det är antingen Barbie eller Star Wars som gäller här. M pratade hela morgonen om alla gubbar, vad som händer i vilken episod och när Lukes pappa dör. Jag lyssnade inte så noga, sa bara. "Hmm, thats to complicated for me to understand", "Oh, is that so" eller "That sounds really intresting".  Hade faktiskt inte sett en enda Star Wars film innan jag kom hit. När jag berättade det för min host dad sa han "Moa, you might need to go back to Sweden." Haha. Han älskar Star Wars. Nu har jag sett två av alla filmerna. Har en känsla av att det kommer bli fler innan jag är tillbaka i Sverige.

Denna dagen blev kort med barnen, jag började 8.15, gav barnen frukost, klädde dem (eller valde ut kläderna iallafall) och lekte lite. Vid 11 tiden tog N över och tog med dem på bio. Hon sa att jag inte behövdes nå mer för dagen. Så nu är jag ledig fram till 5 då det är middag och sedan ska jag sitta barnvakt en sväng.

Funderar på att ta en liten power nap. Har sovit så jävla dåligt i natt. Gick för det första och la mig vid två, somnade välkanske vid 3, vaknade upp flera gånger runt 5 och trodde jag försovit mig. Sedan vaknade jag, jag vet inte hur många gånger, innan jag skulle gå upp. As jobbigt var det!

Undra vad jag ska göra senare idag? Just nu är det fint väder igen. Vädret här är så jävla tricky. Som idag när N kom så sa hon. "Oh, it's a shame we'r going to the movies when the wather is so lovely." 
"No worries", sa jag, "It's gonna be raining soon enyway". Jag trodde inte på vad jag själv sa i det ögonblicket. Himmlen var klarblå och inte ett enda moln så långt ögat kunde nå. Men mycket riktigt, typ 10 minuter senare vräkte regnet ner.

Hmm... Undrar om jag ska äta Subway till lunch idag? Blev helt sjukt sugen på det igår när jag såg reklamen. jag ska ju ändå iväg en sväng och posta lite brev och så. Kanske ta en titt förbi Dollar shoppen. ;o) Nå väl... Det återstår att se. Eller som Edmun skulle säga; "Den som lever får se".

Puss hej, det tar ett tag innan ni får se mig!

Barbie

Idag har jag och F lekt med barbies halva dagen känns det som. Jag kommer ihåg att jag älskade det när jag var liten (och gjorde det länge) tyvärr har jag inte kvar den passionen längre. Det jag gör nu är flätar deras hår, byter kläder (när F ber mig göra det) och svarar om F's barbie "pratar" med mig/min barbie. Jag hade sjukt mycket barbies kommer jag ihåg och hästar, och bilar, och hus och jag vet inte vad. F har bara tre blonda (så tråkigt), en med krulligt hår och ingen Ken docka. Ändå är det alltid någon av hennes barbies som ska gifta sig varje gång vi leker. Med vem frågar jag då! Hennes boyfriend, svarar F. A pretending one. Funderar på att köpa henne en killbarbie, men det sluter väl med att de börjar pussas och ha sig. Känner inte att jag vill bära ansvaret för det. Haha! Har redan gjort bort mig med att "presentera" Barbie låten för henne. "Come on Barbie, lets go party", gick hon och sjöng en hel dag. Hennes pappa undrade vart hon hört den.  The bad bad nanny hade varit i farten igen. Men jag skyller allt på Mimmi faktiskt! Det var hon som pratade om den på tågresan vi gjorde förut.

Annars händer det väl inte allt för mycket här. Har varit ledig ett tag under dagen idag, sedan satt jag barnvakt på kvällen. Lilla luringen M försöker alltid få vara vaken längre när jag lägger dem. Eller han kommer snarare upp igen efter jag lagt dem. Ikväll kom han upp jävligt olägligt. Jag hade precis hittat chips i skafferiet, greppat en näve och satt mig i soffan för att äta upp dem. Jag ser M på andra sidan rutan av dörren. Jävlar! tänkte jag och la chipsen i knät och la en kudde över. Trodde att han bara skulle säga att han skulle på toa. Icke! Han hade inte fått sin juce. Jävlar! tänkte jag igen, ännu högre denna gång. Hmm... Kan du ta ut den, frågade jag honom för att få lite mer betänketid. Jag kastade chipsen i soffan och la kudden över dem. BAD BAD nanny! M försökte ju självklart få vara uppe ett tag, men jag sa åt honom att dricka upp fort. Sedan blev det att gå och lägga honom igen. Sen var det bara att dammsuga soffan!

Ibland lyckas man jävligt bra, ibland mindre bra.
Godnatt världen!

Man är ju inte 20 längre

På den tiden var det drag i tanten. Nu börjar jag bli gammal och sliten. Var ut och festade med A-M och David (+ några fler valfria vänner till vänner osv) i fredags. Det blev inte alls som jag tänkt mig, hade tänkt ta det relativt lugnt, men icke. Det blev Jägershoots och hela köret. Kul hade vi! Jag hittade tydligen en kille från Tonga. Det ni! Vet ni vart det ligger eller? Jag har forskat. Det är en ö(grupp) cirka tre timmars flygresa ifrån NZ. Ja är intresset as stort kan ni ju också kolla wikipedia. =oP
Söt är han allt, dock inte alls min typ av kille. Men vem är det egentligen? Är inte van vin gentlemanna betéende, men men, går nog att vänja sig vid det också. Okej, nu kanske det låter som att vi ska leva lyckliga i alla våra dar, så är inte fallet. jag är sällskapssjuk han är smygkär i mig (tror jag), slutsatsen på den? Jag vet inte vad som kommer hända faktiskt. Nu sitter jag här i hans rugbystrompor och han vill att vi ska ses imorgon.
Skulle egentligen gått ut med alla tjejerna igår men jag orkade inte. Var med A-M till Lisa som hade hejdå fest, sedan kom jag inte så mycket längre än hem till Tonga, eller John som han heter. För övrigt två år yngre än jag och gillar hiphop(!) eller är det hiphop Eminem och grabbarna pysslar med? Nåväl, det ska bli spännande att se hur detta kommer att sluta.

Nu ska jag ta en dusch och vänta på att moster (A-M) hör av sig och är redo att fara till Victoria park market!

Just love it!

Inte min typ av musik, men jag bara älskar den. Lyssnar på den om och om igen.



Pigan, jag och karate kid

Idag hade jag ett kärt återseende med Anna-Maria. Vi var och åt på en thai restaurang, jätte mysig, inte alls långtifrån där jag bor. Jag hade inte stora förhoppningar om stället då det ligger skymt bakom KFC och har en blinkande skylt för att visa att de finns. Trodde det skulle vara ett sunkigt ställe, mest för take away, med några få bord. Vi blev glatt överraskade! Inne var det som en oas, jätte mysigt med små vatten "konstverk" och myspys belysning. Maten var god också, det var ju ett stort plus det med. Haha! Vet inte hur länge vi var där, kastade i oss maten relativt fort sedan satt vi och snacka jätte länge. Såg att servitrisen sneglade på oss flera gånger, som att hon ville att vi skulle gå. A-M körde hem mig och här sitter jag nu.
Karate kid var på för en liten stund sedan. Kommer ihåg hur mycket jag gillade den filmen när jag var liten. Eller liten var jag väl kanske inte men mycket yngre än jag är nu iallafall. Det slog mig faktiskt när jag tittade på den nu att jag faktiskt fortfarande gillar Karate kid. Visst lite barnslig och löjlig är den allt, men jag gillar't. Nästa onsdag ska jag kolla på tvåan. =o) Då är de i Japan (eller vart det nu är Mr Mayagi kommer ifrån) och fightas. Nu ska jag hoppa i säng och kramas med Brad Pitt. Dags att lämna tillbaka filmen snart och jag har ju bara sett sen cirkus fem gånger sen i fredags.

Boonsaaaii!!

RSS 2.0