Världsförälder

Det låter så fint. Jag är numera, eller inom en snar framtid rättare sagt, världsförälder. Det innebär att jag varje månad skänker 100 kronor till alla världens barn i nöd. Eller de som behöver hjälpen mest. Vet inte exakt hur det där går till. Till barnen går pengarna iallafall. Hoppas jag!
Jag la på brevet idag, som beviljar att Unicef varje månad drar pengar ifrån mitt konto. Det känns bra att ha på samvetet. Jag gör inte mycket, men jag gör någonting. Jag hade en inre dialog med mig själv. Hur "fattig" jag än är så kommer jag ALLTID ha råd att skänka 100 kronor till någon som faktiskt har mer nytta av dem än jag.
Nu klurar jag på vad jag ska göra härnäst... Bli fadder åt något slags djur kanske, bara inte en fågel.

Julefrukost

Jag må hata julen men pepparkaka i yoghurten var ganska gott. =o) Och en lussebulle om dagen bör tillhöra kostcirkeln. Ett stort glas kaffe till det så är dagen räddad. Sedan avslutar jag det hela med ett ägg, bara för att väga upp det nyttiga... Om jag orkar. För även om jag lotsas må bra så här tidigt på morgonen, så kan jag inte undgå att det känns som att någon har hoppat på mitt huvud och att varje tugga jag sväljer vänder sig i magen. =oS


Jag ser rött!

Min kära roomie har julpyntat! Tack och lov har hon inte satt upp några tomtejävlar. Men röda gardiner, ljusstakar, dukar och annat juligt är på plats. Hon har i för sig bakat lussebullar också så det är okej. Lite smått ångest har man ju över att det bara är en månad kvar nu...

Naivt

Haha! Så naivt av mig att tro att jag skulle vara ledig på min lediga dag... Blev inringd, 18 - 22 ska jag jobba. Men först massage hos mamma! =o)

Trött i luvan

Har varit vaken i 24 timmar nu. Kan väl säga att jag är lite trött i ögonen, känns ungefär som att de ska ploppa ut. Två riskakor med keso och ett kokt ägg (som låg i kylen) var det jag orkade "laga" till middag. Snart blir det sängen. Imorgon är det min enda lediga dag de närmsta 12 dagarna. Då ska jag tvätta! Kul, ända fram till jul...

Lite rädd...

Ska jag bli en av er nu, ni vanliga människor? Jag vet inte om jag är redo för det än. Kanske i framtiden men inte idag. Är det såhär mitt liv kommer att se ut så vill jag gråta nu...



Bilden visar ett sönderbombat flyktingläger i Libanon. Den får symbolisera min känsla just nu.

Jag vill också...

Varför har jag ingen fin blogg som alla andra?? Jag vill också ha en fin blogg! Men jag har varken kunskapen eller tålamodet att fixa. =o(
Försökte mig på det där en gång. Det blev stjärnor i bakgrunden, mer avancerat än så kunde jag inte göra. =o/

Känner att jag behöver förändring i mitt liv, inte bara i bloggen alltså. Jag själv. Någonting måste hända. Känner mig sådär tom igen, menlös och meningslös. Vad göra, vad göra? En tatuering kanske? Piercing? =o) Men vart? Nej jag vet faktiskt inte... Känns bara som att det suger att vara jag just för stunden.

Sova kan man göra i graven

Nu ska jag iväg och jobba för andra gången idag. ;o)


OJ...

Det var en upplevelse!

My roomie...

Hon är en fin tjej, hon är som en puddingpastej.
Hon är ett ljus i livet, inget man ska ta för givet.
Även om hon inte alltid är glad, är hon god som en kexchoklad.
Inte alltid så lätt att förstå, men hon är bra ändå.
Omtänksam, tröstande, rolig och snäll. Ibland överraskande som en smällkaramell.
Inte konstigt att jag älskar denna kvinna. Med hennes hjälp kan man allt övervinna!

All min kärlek till dig finaste Angelica Ekberg!




Laserögon

Ibland, som till exempel nu, önskar jag att jag hade laserögon. Så jag bara kunde DÖDA dom där gubbarna som väsnas utanför mitt fönster. Och när jag ändå var i farten kunde jag skicka en liten laserblick till mina grannar också. Som varje morgon tydligen MÖBLERAR OM.


Flitig

Det är både en bra och dålig egenskap jag har. Jag var väldigt flitig på att spendera pengar i natt. Jag jobbade, så tro inte att jag var och söp skallen av mig eller så.

Som många vet så hatar jag julen. Det är inte så att jag har något traumatiskt minne eller så, jag bara hatar den ändå. Folk blir som galna, kulor och glitter överallt, trängsel i alla affärer och allt jävla slösande med pengar! Maten är ju inte ens speciell. Många snackar om att det är så gott med julmat. Men va fan, korv och köttbullar kan man väl äta när som lixom. Och sill, det är ju äckligt! Trams, loj och stoj tycker jag det är. Och Kalle ska vi inte ens tala om!

Hur som helst, för att slippa ta del av detta hysteri så tänkte jag köpa alla mina julklappar via nätet. Vilket jag började med i natt. Gjorde nog av med närmare 2000 kronor inom loppet av 30 minuter. Klick, klick och klick lite till. Snabbt ock smärtfritt! Sen att jag får lägga på ca 100 kronor i faktura avgifter tycker jag lätt är värt. Har ungefär sex julklappar avklarade nu, kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad jag klickade hem. Så nu är det väl bara en sisådär 10 stycken kvar. Great!

Måste få skryta och säga att jag även var flitig innan jobbet igår. Var ner till tvättstugan och tvättade typ 30 kilo kläder. Och bara för att skryta lite ytterligare, så vill jag bara nämna att jag både har gått ut med hunden och matat honom nu efter jobbet.

Nu blir det lite frukost och Charmed tills ögonen faller ihop på mig.


Samma lika...

Det känns inte ett dugg bättre idag. Känns snarare värre skulle jag vilja säga. Sov fruktansvärt dåligt inatt, dels för att min kompis hund la sig på mig ett ex antal gånger men också för att jag inte kan släppa det där med reseledarjobbet. Jag låg typ halva natten och gick igenom i mitt huvud vad det var som jag föll på, fast jag har ingen aning. Jag vet ju inte vad det är de kollar på, hur de resonerar eller vad jag kunnat göra bättre. Det är väl lite det som irriterar mig, jag misslyckades, och jag vet inte varför.

Det är dock inte den enda som irriterar mig. Jag var jätte upprörd innan! Hade tänkt att skriva ett lång och seriöst inlägg om det igår. Tankar känslor, och min inre fisk. Haha... som mitt stjärntecken är. Men jag är inte in the mode för det längre. När jag kom hem läste jag istället mailet om att jag inte blir någon reseledare, inte för Ving iallafall, och där rann bägaren över. Nu är jag officiellt deprimerad! Känns som att jag tagit 100 steg bakåt igen. Känner mig fastfrusen och orklös. Jag vill ingenting längre. Mitt liv är för tillfället på pause.



RSS 2.0