Värdelös!!

Idag känner jag mig helt totalt värdelös. Inte nog med att jag är tjock (och förmodligen ful). Jag fick inte jobbet som reseledare. =o( JA, det var det som var den "stora hemligheten". Nu vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv igen. Känner mig mest tom, ledsen, och ja, värdelös.

Telepati

Så sjukt läskigt. Jag satt och tänkte på min vän Jossan som är i Australien. Just precis i samma ögonblick så skickade hon ett text!

Idag har jag varit i stan med Jessica, hon skulle fotas för hennes nya jobb. Efter vi irrat runt på söder så begav vi oss till Gamla stan. Åh Gamla stan, jag älskar! Först bjöd Jessica på lunch på min nyfunna-favvo-thai-restaurang! Blev dock FETT besviken när de lagt koriander i min mat. Jag hatar koriander! Efter restaurangen gick vi en sväng gata upp och gata ner på kullerstenarna. Tog en sväng förbi Krisatll Rummet; en nyfunnen kärlek, och köpte lite fler stenar/kristaller. Hittade även ett par smyckesaffärer jag blev lite smått förälskad i. =o)

Ikväll ska jag på bio med min sambo. Det ska bli roligt. Känns aldrig som vi hinner umgås fastän vi bor under samma tak.

Den stora dagen...

Imorgon är den stora dagen. Jag har inte riktigt hunnit bli nervös än, men det kommer inom en snar framtid skulle jag tro. Jag har väl kommit ungefär lite längre än havvägs med det jag ska ha klart till imorgon. Så det är som vanligt när det gäller mig. Framförhållning är inte mina takter. Jag lever i nuet, på både gott och ont kan man väl säga.

Jag ville bara ta en liten paus i det jag höll på med och eftersom ingen annan tycks blogga längre fick jag skriva ett eget inlägg. Nu ska jag dock återgå till mitt...

Bilden har någonting med någonting att göra. ;o)

Jag undrar bara varför?!!


Arbetsskada

Tre receptionister står utanför en restaurang och chitchatar. Fram kommer en vilsen asiat med en stockholmskarta i handen. Alla tre flyger på henne och försöker hjälpa till. Det var jag, Kristine och Lina igår. Haha... Hoppas hon hittade till sin restaurang.

Var in till Stockholm igår med några arbetskollegor och firade Katys födelsedag. Det var riktigt trevligt. Vi började i baren på Royal Viking för att senare vandra över vägen till Jensens. Där avnjöt vi en förtjusande tre rätters med magdans som avslut. Kvällen avslutades på Sky Bar. Mycket lyckad kväll!

Imorgon går jag på helgens nattpass. Känner att detta kommer bli en intensiv helg. Jobb och plugg. I soon will tell you my secret. ;o)

Flashback

Nudlar med frysta grönsaker (fast tinade då). Takes me back till det ljuva folkhögskole livet.

Tlööööt!

Nu har jag varit vaken i 22 timmar. Har som mål att hålla mig vaken till åtminstone klockan 19. Tror dock jag stupar snart.

Trodde jag ja...

Hade tänkt att fixa med lite saker idag. Vända tillbaka dygnet, plugga lite, ha något slags socialt umgänge, kanske ta en promenad. Men icke. Klockan 10 ringde väckarklockan och cirka 10 minuter senare kommer ett sms om jobb inatt. Jag tog det! Så snart är det dags att gå och lägga sig igen för att gå upp vid 19 tiden. Jag känner mig lite jetlaged mest hela tiden och har inga som helst rutiner på varken sömn eller matintag. En sak vet jag iallafall; man orkar mer än man tror, med lite nikotin och koffein. Och det där med socialt umgänge. När jag är pensionär har jag ju massor av tid över, så länge får jag nöja mig med Facebook.

Adrenaline junkie

Adrenalinkickar kan vara det bästa som finns, både stora som små. Kicken man får av att hoppa ut från ett plan eller ner för en ställning med gummiband går inte att beskriva, efteråt kan man inte fatta att man gjort det! Men även de små kickarna som att gallopera över en åker, stå i klacken och heja på sitt lag, gör gott i min kropp. Jag känner mig lycklig, uppspelt och oövervinnlig när jag får dem. Det är en helt fantastisk känsla!

Jag har varit dålig i över en vecka nu, till och från. Jag har försökt att jobba men inte mått någe bra alls. Under veckan har jag fått mer jobbtillfällen än någonsin, de behöver verkligen hjälp på båda hotellen. Jag har tyvärr varit tvungen att tacka nej. Vilken jag är jätte sur över! Känner att jag måste samla mina krafter till på torsdag då jag faktiskt går på mitt schema. Jag får inte vara dålig till helgen!

Nu ikväll fick jag ett mail som gjorde så jag trodde jag skulle trilla av stolen. Jag blev så glatt överraskad! Adrenalinkicken jag fick av det mailet trodde jag inte man kunde få av några simpla ord. Jag antar att det var för det jag tänkte på som fick blodet att rusa. Vill inte avslöja för mycket än, men det handlar om en dröm jag har. Jag har verkligen varit nere hela veckan, har legat på soffan och knappt orkat röra på mig. När jag är dålig och liggandes tänker jag ofta. Jag känner mig så värdelös och meningslös. Den känslan är borta nu!

Vad vore mitt liv utan adrenalinkickar? Ingenting.

Två - Ett

Ville bara gotta mig lite. Där stod jag och hoppa med lillebror, och resten av klacken. ;o)


He just gave it to me

Jag kinde of gillar dumma människor. Dumma som i korkade då alltså. Inte för att vara elak men det känns lite bra att kunna le (lite sådär hånfullt men ändå skämtsamt) åt någon och tala om "rätt". Och när folk är så dumma och bara ger det till mig så måste jag, jag måste...

Valfri bar, valfri kväll, valfri stad. Jag sitter och chitchatar med en valfri kille. Han verkar väldigt på, jag mindre på. Han leker cool. Jag gillar inte! Han frågar om jag lovar att inte slåss på matchen?! 1. Varför skulle jag slåss? Ser jag ut som en tjej som slåss? 2. Fotboll är fotboll för mig! Inte slåss. Hur som... Han hade tydligen lovat sin mamma att han inte skulle sloss! Killar som slåss, inte min typ. Inte i det sammanhanget iallafall.

Ni förstår kanske att jag inte hade något som helst intresse för den här killen. Även fast han var gårdare! Jag hade lätt gissat att han var AIKare om det inte var för hans djurgårds tatuering. Ni vet i dom där bokstäverna som man knappt kan tyda. Lame!

Iallafall. Vi pratar vidare...

Han: Jag ska plugga spanska och åka till Brasilien.
Jag: Eeh, du vet att dom inte pratar spanska i Brasilien?!
Han: Jag vet, dom pratar portugisiska.
Jag: Så varför ska du lära dig spanska?
Han: Dom pratar spanska i resten av sydamerika.
Jag: Men inte i Brasilien, så varför lära dig spanska för att åka dit?
Han: Men jag tror dom förstår om jag pratar spanska...

Jaa, kanske det och kanske inte... Men ja, dom förstår nog spanska bättre än grekiska iallafall! Hade han sagt att han skulle resa runt i resten av sydamerika också så hade ju spanska varit ett bra val. Men han skulle bara åka till Brasilien, för fotbolls VM. Då skulle ju jag kanske tycka att det var bättre att lära sig portugisiska. Alla tänker vi olika! Och tur är völ det, hur skulle jag annars kunna få mina "hånle" moments?

RSS 2.0