tAKiDA

hög volym. Jag har fått en stereo i mitt kino nu. *lycka* Jag kan numera spela as hög musik. I like! Eftersom den inte tar brända skivor så har jag bara tAKiDA att lyssna på (och radio förståss). Eftersom "någon" (ingen aaaaning om vem) skickade den skivan till mig. Men känns bra att äntligen få lyssna på skivan ordentligt, har inte riktigt gjort det än. tAKiDA gör sig bäst på hög volym. Så nu jävlar kör vi så taket blåser av. ;o)

Hjälplös

För första gången sen jag kom hit vill jag verkligen åka hem. Fick för ett tag sedan reda på att en väns vän gått bort. Och jag vill verkligen finnas där för henne. Jag har själv aldrig (och jag hoppas verkligen att jag aldrig kommer beöva göra det) varit med om en vän som gått bort. Bara tanken på att någon av mina vänner skulle försvinna ger mig en panikkänsla i kroppen och jag får svårt att andas. Kalla mig fånig om ni vill, men jag kan verkligen känna hennes smärta. Och jag vill bara finnas där för henne! Jag tror jag suttit framför datorn och gråtit en halvtimme nu.

Även om jag inte finns där hos dig vännen så är du med mig i mina tankar, och jag finns här för dig. Jag beklagar verkligen sorgen och önskar att jag kunde finnas där och krama om dig hårt och länge. Älskar dig hjärtat!


Tinitus

Jag skulle skriva ett vettigt (iallafall mer intressand än det här) inlägg. Men jag kan inte koncentrera mig alls på grund av min tinitus. Allt jag hör och kan fokusera på just nu är detta konstanta tjut och brus i mitt huvud. Det är såå irriterande! Och det gör nästan ont. Jag vet inte hur jag ska förklara det. Det är så frustrerande.

Älska live band - hata tinitus. Det är ett dilemma!

Hyllning till tv-dome

Jag både hyllar (och dissar) tv-dome. Den sidan har fått mig att bli addicted till allt som har med vampyrer att göra. Fast å andra sidan så var jag vampyrgalen redan på An intervew with a vampires tid. Det vill säga 1994. Fast det var genom tv-dome jag började följa True Blood och även The Vampire Diaries. Bra och jätter bra! Men jag blir liksom beroende. Sen när det är slut så känner jag mig så tom. Men, det var inte det jag egentligen skulle skriva om. Det jag skulle skriva var att jag redan klockan 21 låg i sängen, nästan redo för att sussa. Och vad händer? Jag skulle bara gå in på tv-dome och sätta på en lagom intressant/ointressant film att somna till, som jag brukar göra varje kväll. Och vad får jag se?!! De har lagt upp New Moon. Ja vad fan tror ni att jag gjorde?! Tittade såklart! Grät gjorde jag också, massor, eller ja, mycket iallafall. Mer än på bion, då jag höll tillbaka tårarna. Ni vet en tuff tjej som jag kan ju inte gråta offentligt. När man är ensam i sängen får man dock snyfta, böla och snurvla hur mycket man vill.

Nu ska jag göra ett nytt försök till att sova. Har ju en dejt imorgon som jag måste se het ut till. Eller ja, kommer vara röd i ansiktet och svettas som en gris, men man kan ju iallafall försöka hålla påsarna under ögonen borta. ;o)

God natt, min gnistrande skatt!

Occward

Snälla översätt det ordet till svenska! Jag har tänkt och tänkt och tänkt lite till, kan inte komma på ett svenskt ord för det. Och det är precis det ordet jag vill använda.

Det jag egentligen skulle skriva om är att det känns väldigt occward att träna lucia sånger mitt i den smällheta (bara liite överdrift, men varmt är det) sommaren. Hade ju strandhäng igår och pratade lite lucia och jag nynnade lite på Ljuset i advent, som jag faktiskt mer eller mindre kan nu. Idag var jag också på stranden med Frankie och Linnea. Det var suft. Fast jobbigt när man har ett barn att tänka på. Mycket sunblock på (och på igen efter hon varit i vattnet), att hon inte drunknar, inte somnar i solen och har hatten på. Man kan liksom inte riktigt slappna av. Själv brände jag mig ju såklart. Jag verkar vara en sådan människa som inte lär av mina misstag. Eller! Så kanske jag helt enkelt tycker att jag passar bra i rött. Naa!

Imorgon är det fredag igen. Kan inte fatta att veckorna går så fort. Helt sjukt fort! På lördag är det strandhäng som gäller med Au Pair link. Dålig tajming bara, är nämligen någon festival i Gray Lynn samtidigt. Jag skulle väldigt gärna vilja gå på den. Hmm... What to do??

Hot stuff

Gaaah!! Här har jag undrat vart alla snygga killar är. De är ju på gymmet. =o) Min personal trainer är så jävla het. Jag ville bara äta honom. Ska nog köra en Victoria (kronprinsessan) och Daniel. JA! ;o) Pinsamt att han är den enda killen som vet vad jag väger. Haha! Sånt man inte brukar berätta. Men men... Han kommer få se en sån förändring på våra following up. Vi har för övrigt en dejt imorgon också. Hmm... Svårt för mig att vara snygg bara. Vägrar piffa till mig för att gå till gymmet, och så blir jag alltid röd som en tomat i ansiktet när jag tränar. Kommer bli svårt att snara in honom. Får väl försöka med min charm istället. Wish me good luck. KAN BEHÖVAS!
Moa and Brad sitting in a tree K.I.S.S.I.N.G... Haha! I WISH!

Sommar...

...Sommar och sol, havet och vinden...

Idag har det varit kanon väder. Så härligt! Var till Mission Bay en sväng och sola och bara tog det lugnt. Haha... Fick se skillnaden på att använda sunblock eller inte. Glömde smörja mig på ryggen = jätte röd. Resten av kroppen, lika vit som vanligt. Hmm... What to do?

Jag och Frankie sjöng (mer eller mindre skrek) Sommar och sol sången massor av gånger idag. Eller ja, jag sjöng väl mest och hon hakade på så gott hon kunde. Duktig kikka de där!

Ne, nu ska jag duscha, sen blir det sängen. Imorgon ska jag ha genomgång på gymmet med en personal trainer. Jag är så jävla nervös. Jag vill inte. Han kommer mäta och väga. Och typ väga fett! Haha... Vet inte vad det heter, man Antje berätta att de klämmer på armarna och grejer för att kolla fetma(?), antar jag. Jag gillar inte när folk klämmer på mig! Hoppas mina fina dancemoves idag på Megadanzen gjorde mig lite smalare. Igår sprang jag förresten bort 170 calories. Gillar maskiner som visar vad man pysslar med. ;o)

Nej, duschen var det ja! Sen, god natt.

Moa Kristina Fruktsallad

Vad hände egentligen? Nu sitter man här och käkar fruktsallad efter en sväng på gymmet. Vad hände med kladdkaka lixom? Jag är inte samma som jag var förut, på fler sätt en bara gymmandet tror jag, fast jag tror det är till det bättre. Får se om folk tycker att jag förändrats när jag kommer hem. Spännande!

Drömmar och lucia övning

Drömde att jag var tillbaka i Sverige inatt igen. Det var jätte obehagligt. Kom ihåg att jag grinade i drömen. Hmm... Min panik över att tiden här går för fort speglar av sig i mina drömmar. Det är inte så att jag inte vill komma tillbaka, känns bara som att tiden rinner ifrån mig. Rätt vad det är så står jag där på Arlanda igen och undrar vad som hände?

Annars så är vi i full gång (mest Ida då) med att styra Lucia tåg. Jag har youtubat lucialåtar och skickat runt. Ska bli spännande att se hur det blir. Tror jag behöver mammas hjälp att krusa håret dock. Hihi! Kommer ihåg att jag alltid hade krusigt hår på lucia. Lussebullar är ett MÅSTE. Vem tänker fixa det? Jag har aldrig bakat och jag skulle bli väldigt olycklig om jag misslyckades, vilket jag nog skulle göra.

Jag blev jätte arg idag när jag övade sånger. I Gläns över sjö och strand, sjunger de ju först om stjärnan från Betlehem, och senare sjunger de om natt över judaland. Betlehem är inte judaland, det tillhör faktiskt Palestina! Men men... Israel ligger ju ganska nära, kanske det de sjunger om. Arg blev jag iallafall, men har lugnat ner mig nu.

Dagens tack

Går till:
Fotboll
Sumobrottning

Ny vecka, nya tag. Idag var jag på gymmet och sprang lite på bandet. När man tittar på tv medans man springer tänker man inte på att man blir trött. As bra juh! Måste även lägga in lite ny skön spring musik på min iPod. Jag blir så inspererad (eller hur man nu ska uttrycka det) av musiken när jag tränar. Och jävlar vad man kutar av sumorottning.
"Fi fan, så där vill jag då inte se ut, spring, spring, spring"...

Hade tänkt att gå på Zumba passet idag också. Trodde dock att det började 19.30, men tydligen så började det 18.30. Trist! Får bli några avsnitt av Vampire Diaries. Just love it!


Tamagotchi

Jag har skaffat en tamagotchi. Varför? Jo, för att jag hitta de på dollar store och tänkte att det skulle vara en perfect julklapp (bland andra) för Max och Frankie. Så jag köpte en för att se hur det var att ha en. Jag hade ju ingen när jag var liten heller. Men den är inte nådig den lilla jäveln. Cic - som hon heter. Cecilia var med mig när jag köpte den, och det är Cecilias namnsdag idag, så jag döpte den efter henne. Krävande filur den där Cic.
Både Max och Frankie önskar sig djur i julklapp och jag tänker varken köpa en sköldpadda eller en hund, så, det får bli en tamagotchi.

Jag har två nya kärlekar
1: Vampire Diaries - en vampyr serie
2: Run up that hill, med Placebo (och inte originalet Kate Bush)

Och ja, New Moon var asbra! Jag ska nog se den igen nästa vecka. ;o) Vet inte vem jag ska lura med mig bara. Nåväl det återstår att se.

NEW MOON

Nu är dagen äntligen här! Ikväll ska jag, Jossan och Sara gå och titta på New Moon. Som jag har längtat.

Hett



Det är hett med vitt när man tränar. Speciellt när man svettas så mycket så man ser igenom. =oP Lite wet t-shirt feeling över det hela. ;o)

För övrigt så passar ju vitt och rött (som mitt nylle) tillsammans.  Polkagris (fast mest bara gris). Känner mig så jävla het alltså. NOT! Fast jag går ju inte till gymmet för att vara snygg, utan för att bli snygg.



Jag gick förresten inte på Boot Camoen idag. *dåligt* Men jag pallrade mig till gymmet senare iallafall, och det är det viktigaste. =o)

First of all I would like to thank...

*Nomy
*Sabaton
*In Flames
*Paramore
*Sonic Syndicate
*Dark tranquillity

–You make me run like a bitch!

Jag tror jag ska arbeta på att bli träningsnarkoman. Jag är ju en beroende människa, har jag fått för mig, så varför inte göra träningen till ett beroende? Kanske ska gå på den där Boot Campen imorgon bitti klockan 6. Haha... Det visar sig väl i morgon när klockan ringer 5.30. Fast lite feg är jag att gå själv faktiskt. Tänk om de tänker skrika och plåga mig. Klockan 6 på morgonen, det kommer jag knappast klara av. Orkar ju knappt med att säga god morgon till folk. Och det känns så pinsamt och bara gå där ifrån. "Nej tack, nu går jag. Du skriker för mycket."
°Vad trodde du då ditt jävla pucko, det är boot camp¨...

Ja vad tror jag egentligen...? Så här står det om passet: An army style exercise class featuring functional exercises to improve strength, endurance, fitness and definition. A good, honest, hard core workout for all fitness levels and a great way to start your day!

Asså armén är ingenting jag tolkar som någonting positivt. Får upp en bild i mitt huvud på folk som sprinker, krålar i lera och klättrar i rep tills de spyr. Jag tycker inte att det låter om en bra start på dagen. Men "den som lever får se", som Erik (Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö) skulle ha sagt!




Fettet

Nu jävlar ska det bort! Var och signade upp för gymmet idag. Var på Zumba passet. Just love it! Sen sprang jag (jo jag sprang faktiskt) på... eeeh, ja en sån där maskin man springer på. I 20 minuter. Eller jag gick väl lite också, men till mesta del sprang jag. Vet inte varför det är så mycket lättare på maskin. När jag är ute kan jag verkligen inte springa, det gör ont, jag blir trött och tycker att det ät allmänt as jobbigt. Hur kommer det sig? Nu bara studsade jag fram, typ!

På torsdag ska jag träffa en personlig tränare. Vi ska gå igenom vad jag har för mål med min träning och redskapen antar jag. Hmm... Vad har jag för mål då? Jag vill bli helt sjukt smal och fit! Kan ni/jag fixa på fyra månader? Ja tack! Att detta kalas kostat mig 495 dollar försöker jag undvika att tänka på. Betalade även med mitt visa kort! Inte bra, Moa!

Förbannad


"Du har då aldrig mått dåligt du inte. vad vet du om självmordstankar överhuvudtaget? Det är HENNES liv, och ingen annans. Vill flickan dö, så lär hon väl få dö då. Det är bara omgivningen och sånna som dig som är patetiska, och jävligt oförstående och rädda för den delen.

Att ta självmord är inte själviskt, det är jävligt modigt. Jag förstår att folk vill ta sitt liv, för det är sånna som dig som gör världen fucked up. USCH"

Det här skrev någon (som tydligen inte vågar stå för sina åsikter) som kommentar på mitt inlägg Ängel utan vingar? Och jag skulle gärna vilja kommentera det.

Visst det är hennes liv, men man drar för fan inte in andra människor i sitt självmord. Det är inte bara hennes liv det handlar om längre om hon ställer sig på en bro mitt i stan. Helt plötsligt var det även mitt liv och alla andra som också blev vittnen till det här. Och om hon hade hoppat då? Ja då skulle inte bara vi som stod uppe på bron bli vittnen till någonting fruktansvärt. Det skulle förmodligen komma en bil (om inte fler) på motorvägen och köra över hennes livlösa kropp, eller försöka veja. Hon hade även kunnat ta livet av någon annan i sitt beslut om att ta sitt eget liv.

"Vill flickan dö, så lär hon väl få dö då." Jag håller med dig till en viss del där. Det är alla människors rätt att göra som de vill med sina liv, även om det innebär att man inte vill ha något liv längre. Men hade hon velat dö, hade hon inte stått där på bron, då hade hon redan hoppat! Om man misslyckas med ett självmord anser jag att man egentligen inte vill dö. Folk som vill dö, som verkligen vill dö, de gör de också.

På vilket sätt är jag patetisk? Och nej, det är inte modigt med självmord. På vilket sätt skulle det vara modigt? Själviskt och fegt är vad det är. Enligt mig! Hur svårt kan det vara att ta sitt liv. Om man nu mår så jävla dåligt att man kommit till det beslutet att man inte vill leva längre. Och jag har visst mått dåligt. Jag vet inte hur dåligt jag mått i förhållande till det du menar med dåligt. Men jag har haft självmordstankar, det har jag. Var dock väldigt länge sedan. Men jag har också någonting som kallas samvete, förnuft och medkänsla. Jag skulle aldrig utsätta människor i min närhet för någonting sådant. Jag vet ju inte vad du kommer ifrån för familjeförhållande eller hur du har det med vänner. Du kanske inte har något av det?
För jag skulle då aldrig kunna utsätta de jag älskar (och även andra) för något sådant som självmord. För det kommer alltid vara någon som blir sårad i ditt val av att ta ditt egna liv.

Jag vet hur det känns att vara den som står kvar med alla frågor, hat, sorg och ilska. Och näst intill varje dag undrar varför. Varför var inte livet tillräckligt?

Och på vilkes sätt tycker du att jag gör världen fucked up? Jag tror knappast att jag var anledningen till att den där flickan stod där på bron. Jag är absolut inte rädd för döden, det är en del av livet. Jag är däremot livrädd för att en dag få bevittna någon som tar sitt eget liv.

Ps: Det är inte jag som är förbannad, utan personen som skrev kommentaren som valde att heta så i sin rubrik. Kommentera gärna mer. Ds.

Vackert



Han är på något vis så genialisk. Den här musikvideon får mig faktiskt att få tårar i ögonen. Den är så vacker och Tuva är också vacker.

Denied

– Do you like this song?, frågade Max och stoppade in hörluren i mitt öra.
– Yes, this is acually one of my favorits, svarade jag.
– I like it too, I think this is my favorit as well, sa han då.

Woohoo!! Goood, good nanny! "Mina" barn lyssnar på metal. Har man bra inflytande eller vad?

Skrämmande tanke

Igår blev jag påmind om hur lite koll jag har på världen omkring mig. Det var när jag på Facebook fick reda på att de rivit en del av muren runt Palestina. På Facebook, det är inte okej. Sedan jag kom till Nya Zeeland har jag inte läst en enda nyhet, varken om NZ eller världen omkring. Jag bestämde mig för att göra en ändring på det. Och helt plötsligt kom jag på varför det är så här. På DN stod det om vad årets julklapp var och någon Djurgårds huligan som var jagad av polisen. I den nya zeeländska tidningen stod det massor av saker jag inte förstod mig på. Helt ointressant i mina ögon. Det känns lite tråkigt måste jag säga. Att jag som ändå i framtiden vill bli journalist, och bry mig om världen inte orkar bry mig ett dugg. Det intresserar mig inte en ända liten gnutta vad som försegår där ute, i den övriga världen, som inte är en del av mitt liv. Allmänbildningen är inget som har en stor del i min hjärna, tyvärr!

Love my life!

Idag har varit en fantastisk dag. När jag gick där påväg till parken, men en latte i handen, solen i nacken och Frankie på sin scooter framför mig, då var livet underbart. Det är stunder som denna jag verkligen älskar mitt jobb och mitt liv här. Och bättre blev det. Sol, park, frukt och vänners glada sällskap. Ungar som sprang och lekte med varandra och ännu mera sol. Ibland är det bara för bra för att vara sant. I vissa stunder kan jag inte beskriva hur bra jag mår. Livet är lätt, roligt och härligt!

Jobbar jag verkligen? Är det ett jobb jag utför här? Svårt att tänka att det är det när man sitter där på en bänk och bara njuter av tillvaron. Livet är härligt ibland, visst är det?

I ett barns hjärna

I familjens vänskapskrets finns det ett lesbiskt par. De ska tydligen gifta sig. En av dem var här idag och Frankie var förundrad över några saker.

"Are you really gonna marry?" Varpå hon svarar ja. "Then whos gonna be the bride, are you gonna be the bride?" Svaret blir än en gång ja. Då ploppar Frankie en väldigt klok fråga: "Then whos gonna have the baby?"
Haha... Det fick oss alla att skratta gott. Väldigt bra frågor tycker jag. Och det är så kul att se hur mycket barn egentligen tänker.

Idag har jag förövrigt ätit jordgubbar. Det var väldigt gott!

Starving

Åh så hungrig jag är. Massa folk i huset som intervjuar, tar kort och har sig, så jag vågar inte gå in. Och snart kommer Frankie hem också. Hur ska det här gå?

Ge mig maaat!

Zumba!

Var och provtränade på gymmet idag. Gick på ett Zumpa pass. Fi fan vad jobbigt det var! Men sjukt kul. Tror dock jag kommer vara väldigt stel imorgon. Fast så värt det. Kanske blir att man signar up för gymmet ändå. Så jävla dyrt bara! Det är ju ändå för någonting jätte bra. Man får tänka så så känns det kanske mer värt det.

Ängel utan vingar??

Varför ska dessa saker alltid hända mig. Jag lyckas, eller ha oturen kanske man säger, korsa någon självmordsbenägen människas väg lite då och då. Eller ibland har det faktiskt varit olyckor också. Hur som...

Igår när jag åkte ifrån en förfest in till stan så passerade vi en bro. Mitt på bron stod det några bilar pakerade, jag tittade till och fick syn på en flicka som stod på andra sidan relingen över motorvägen. Jag bad han som körde mig att stanna. Jag klev ur bilen och närmade mig den lilla skara med människor som samlats i närheten. "Don't go to close, she say she's gonna jump if we come to close." Mitt hjärta dunkade i 180! Jag såg hur hon lutade sig mer ut och vågade nästan inte kolla. Alla skrek åt henne och frågade vad hon höll på med, att hon inte ville göra det och att hon skulle klättra tillbaka över relingen igen. Även jag skrek, kommer inte ihåg vad. Efter en stund kom polisen, som någon hade ringt dit. De lyckades ta sig fram till henne, kommer inte ihåg hur. Det jag minns är att någon skrek till. Alla vi som stod i närheten sprang fram. Flickan hängde med benen i luften och polismännen höll hennes armar. "We need help!", ropade en av poliserna. Alla hjälpte till att dra upp henne och sedan över relingen. Tjejen bara skakade och jag var nog också i chock. Efteråt ville jag bara slå henne dock. Fy fan vad arg jag var sen i bilen. MAN GÖR INTE SÅ EMOT ANDRA MÄNNISKOR! Det är inte okej.

Jag och mamma pratade om det som hänt på msn. Jag sa att jag kanske var någon slags skyddsängel utan att veta om det. Seriöst, det här är cirkus femte gången något sådant här händer mig. Mamma sa att hon anade några vingar där på mig förr. "Du var lite luden på ryggen som liten", skrev hon. Ja, ängel eller apa kanske jag är då?

För övrigt så var det en jätte bra kväll igår. Vi förfestade hemma hos Emelie (röd), finns två av dem. Var jätte roligt att se alla North Shore girls igen. Var typ fem veckor sen sist, Hanna, Anna och Amanda sov för övrigt över här. Trevligt! Anyway... Efter förandet hos Emelie tog några taxi in till stan, inte jag. Anna, Amanda och jag tog taxi in till Ponsonby road. Lata jag vet! Men, vi skulle möta upp med Jossan och Sara, som gått tidigare. Hamnade inte på någon krog dock utan på en annan förfest. Värsta lägenheten högst upp i en bygnad med panoramafönster och utsikt över hela stan. Så vackert! Massa araber var det där också, så jag fick öva lite arabiska, det är ju alltid roligt. *lycklig*

Senare mötte jag upp med de andra i stan. Det blev inte så lyckat då klockan var typ fyra. jag och Hanna svirade vidare iallafall när de andra åkte hem för att sova. Vi var väl hemma ungefär halv sju.

Idag har jag varit med Josefine och Simon ut till Goat Island och någon annan strand. Jätte mysigt var det. Jag plockade snäckor som jag tyvärr glömde i Simons bil. När vi kom tillbaka till Auckland spelade vi lite tennis. Första gången för mig. As bra var jag! (eller inte) Simon och John var väldigt duktiga och Josefine har ju också börjat spela tennis, så det var mest jag som gjorde bort mig. Det bjuder jag på, kul hade vi.

Nu funderar jag på att gå ut på en promenix, så jag utan dåligt samvete kan vräka i mig en påse chips sen. Det är ju ändå bakis dag i dag. Bakisdagar bör innehålla åtminstone en påse chips!

Pepp

Gash! Bara att tänka på träning får mig att vilja röra på fläsket. Efter förra inlägget var jag tvungen att ta en runda i mina nya skor! Jag är helt kär. Hoppas det här håller i sig och inte är någon kort-perid-grej. Iallafall, jag gick ut och gick i 30 minuter, varav jag joggade 6 av dem. *stolt* Delade dock upp det i 3 x 3. De 3 första minutrarna var en plåga. Jag höll på att DÖ! Fick håll i båda sidorna och kunde nästan inte andas. Men jag pressade mig själv till ett mål jag hade. *ännu mera stolt* Sedan vilade jag i cirka 2 minuter, satte mig ner, försökte andas, stretschade benen lite.  Knatade sedan vidare i rask takt. De 3 andra jogging minutrarna gick mycket bättre. Fick bara håll i ena sidan. ;o) Tackar The Poodles för peppmusiken. "One night of passion, one night of hunger, my attrection is getting stronger..." Så bra! Pepp, pepp, pepp... Spring, spring, spring... I just love it!




Svettig som ett as blir man. Men så jävla härligt! Nu en dusch!

Beslutsångest

Jag, Antje och Agneta(?) gick till gymet idag och checkade läget. I sooo wanna sign up! De har massor av bra pass, bra maskiner och en pool. Inte för att jag tror jag kommer använda poolen då, men iallafall. Kanske tar mod till mig och kommer över min vatten fobi, dock inte så troligt. Iallafall på måndag ska vi dit och provträna, ska vara med på ett zomba(?) pass. Fan att det ska vara så skamligt dyrt att gå på gym. Bra jävla sugen är jag iallafall! Får se hur det blir på måndag. Spännande!

Mina nya skor och jag

Jag gillar mina nya skor så mycket att jag varit ute och gått med dem två gånger idag. Det är som en nyfunnen kärlek. Hur ska det här sluta?

Powerwalka

Fick en liten stund över, så var bara tvungen att gå ut och test gå mina nya skor. I love them! Tack än en gång pappa. =o)

Nu vankas det middag snart. Sen ska jag sitta barnvakt. Ska kolla på en thriller som Nicky hyrt. Får se vad jag drömer för märkliga drömmar efter det. Jag drömmer så konstiga drömmar här nere. En del är jätte roliga och trevliga andra bara jobbiga och vissa helt fruktansvärda. =o/

Kollade på lite danskurser i Auckland. Lite sugen på att börja dansa igen. Eller kan man ens kalla det att jag har dansat när det var så länge sedan? Skit samma, dansa vill jag iallafall göra. Tittade på bellydance skulle vara så kul att börja med. Fast dans är dyrt tyvärr, dock inte när jag tar en svängom här i Kinot då och då, menjag vill dansa mer seriöst än så. Någon som är på på en danskurs?

Med studs

Nu har jag äntligen köpt ett par nya pjucks. Har nog aldrig haft riktiga gympa skor innan. Men nu har jag sådana där med luft kuddar i. Jag bara studsar fram. Sweet!!
Tyvärr ska jag sitta barnvakt ikväll, så det blir nog ingen promenix. Men imorgon, då jävlar.
Vem kan stoppa mig när jag bara studdsar fram...?


Lycka

Har pratat med nästan hela familjen hemma i Sverige nu. Inte hört deras röster på ett halvår. Så himla kul att få prata lite med dem. =o) Det gjorde mig verkligen glad. Men pappa fick jag tyvärr inte tag på. =o( Får göra ett nytt försök en annan dag. 
I morgon ska jag bli duktig. Ska försöka hitta ett par gympa skor sedan ska jag ut och gå och så småningom förhoppningsvis börja springa lite också. Nu jävlar är det nya tider!  

RSS 2.0