Ilska

Gör mig stark... och fruktansvärt dum. (Då menar jag inte dum som i elak, utan korkad)

Igår var jag ut med min vän Rob. Vi hade en helt sjukt rolig kväll. Nya barer, mycket skaratt och tokigheter. Kvällen slutade dock i katastrof. Rob för full och dryg, dock inte mot mig, Moa för trött och irriterad. Han sa tidigare på kvällen att han uppskattade min ärlighet. Undra om han tyckte det när jag kallade honom dick head? Men tycker jag att någon är dum, elak och allmänt störd i huvudet så säger jag det. Och jag tyckte faktiskt att han betedde sig som en idiot! Dumt av mig att gå hela vägen hem själv bara för det dock. Är Moa arg så är hon det och tänker kanske inte så bra alltid. Fast jag överlevde ju färden hem. Lite motion sådär kl 5.30 på morgonkvisten är väl inte helt fel eller? Stannade förvisso vid macken och köpte chips och Cola zero, så den promenaden gav väl inte så mycket.

Idag är det halloween och barnen ska ut och trick or treata. Jag ska väl kanske gå med dem. Pirat outfit tänker jag ha då. Inget avanserat dock. Mina svarta jeans, min grön-vit randiga t-shirt med dödskalle på och min Libanon sjal med dödskalla på. Aaiig!!

Puss hej - pirat tjej!

Ensam är stark...

Men jag känner mig inte stark, bara ensam...


Jag har hört att man får se vilka ens riktiga vänner är när man åker bort.
Som det ser ut för min del så har jag tydligen inga..
.

Snart så!

Snart bär det av på nya äventyr. Huvudvärken är bättre idag. Men inte helt borta. =o/ Solen skiner. Men det är kallt och blåsigt. Nåväl det blir nog bra det här. Ska nog fokusera på att sova i bilen har en känsla av att jag kommer bli åksjuk. 

Off we go!

Slacker

Jag har kommit in i någon slags slacker period. Tror att det kan bero på att jag inte mår så bra. Har haft huvudvärk i en vecka nu ungefär. Jag har ätit, druckigt och tagit piller, inget tycks hjälpa. Nu känns det som att det är påväg till migrän. Värker i ögonen och ansiktet känns avdomnat och känner mig även lite illamående. Inte bra! Jag är inte motiverad till att göra någonting. Mitt rum behöver verkligen städas, spindlarna tar över. Men sist jag dammsög var påsen full så jag var tvungen att pilla ut skräp så jag kunde fylla den igen. Har glömt att säga till Nicky om nya påsar och jag orkar verkligen inte gå igenom processen tömma och fylla, igen. Jag känner inget MÅSTE över att städa rummet just nu. Spindlar är ju ändå bra varelser, de fångar alla andra irriterande kryp i deras nät. Tog mig iallafall orken till att vika min tvätt. Den har väl stått i en vecka nu i tvättkorgen.

Imorgon bär det av på road trip igen. Jag, Sara, Ida och Antje ska göra east cape. Första stoppet blir Napier sen blir det Gissborne, för övrigt det första stället i världen som får se soluppgången. Sista stoppet blir i Opotiki (tror jag det heter). Hoppas verkligen på fint väder. Verkar tyvärr inte så lovande för tillfället då regnet öser ner. *suck*

Fick för övrigt ett brev ifrån Försäkringskassan i förrgår. "Från och med den 7 april 2009 är du inte registrerad hos Försäkringskassan. Det beror på att du inte längre bor eller jobbar i Sverige."

Åh fan! Gör jag inte? Tänk att jag måste ha missat att jag flyttat ifrån Sverige. Jag som trodde att den där flygresan på typ tre dagar bara var till någon Sthlms förort. Snabbt de verkar jobba för övrigt, har ju ändå bara bott här i ett halvår nu. Haha...

Nu sömn! Godnatt min skatt!

Snooza

07.00  07.10  07.20  07.30
Det är gött det!

Var ute på en promenix i morse. För hoppningsvis sista gången i obekväma skor. Pappa hade satt in pengar till mig så jag kan köpa riktiga gympa skor. Jippi! En tacker och bocker!

Nu ska jag iväg och hämta Frankie. Simning senare idag. Kul att spendera tiden i en simhall när det är strålande sol ute. NOT! Har iallafall satt på mig klänning idag. =o)

Roast på Berns

Kan inte annat än älska det. Magnus Betnér är ju som vanligt bäst. Det spelar liksom ingen roll vad han gör, han lyckas alltid. Även stor cred till den "okända killen" Fredrik Andersson. Alltså, de kan ju inte fortsätta kalla honom okänd om han fortsätter vara med i programmet. Han är ju numera känd. Men men... Känd eller ej så gjorde han en störtskön roasting på Betnér. Folk brukar inte lyckas så bra med det.

Ja vad ville jag ha sagt med det här då? Jo, ungefär det jag nyss sa (skrev)...

Helt besatt!!

True Blood, True Blood, True blood.

Vad är det jag inte tål?

Igår efter jag ätit middag fick jag sån jävla kramp i magen, ungefär vid solarplexus, och så blev jag illamående. Precis samma känsla som jag fick när jag märkte att jag inte tål avocado. Igår åt jag ingen avocado, men däremot spenat. Tror det kan vara spenaten jag fick det av. Vad har då spenat och avocado gemensamt? Det måste ju vara något ämne i det som jag inte tål. Men vad? För det var knappast korven eller potatismoset jag fick kramp av. Konstogt det där. Idag mår jag iallafall bra igen. Eller ja, har ju någon slags förkylning som är på gång. Ont i huvudet och lite i halsen i några dagar nu. Fast det är bara att ignorera och gå vidare. Till exempel gå ut och gå. Hejdå!

New moon

Whoho!! Idag när jag, Sara och Jossan var på St Lukes och fika kom vi på den briljanta idén att gå förbi bion. Vi skulle se om det var någonting vi ville se inom en snar framtid. Det var det inte! Men däremot köpte vi biljetter till New Moon. Fan vad jag längtar! Det är "bara" 34 dagar kvar.

Jag börjar bli gammal tror jag. bangar på att gå ut och festa och stannade hemma och vek tvätt istället. Vuxen poäng på den? Har även varit så duktig och redigerat bilderna ifrån roadtripen nu. Pallar dock inte lägga upp dem här men de finns på min Bdb och FB.

Nej, nu ska tantek glo lite på True Blood, sen blir det bingen. Det är ju en dag imorgon också. Haha!

Blödig moster

Har fått ett brev, ett riktigt brev med frimärke. Tack! Vad glad jag blev, och ledsen. Emmie hade skrivit så fint till mig och Abbe hade ritat två teckningar. Tror ni att moster Moa fick tårar i ögonen då eller? ATT jag fick. Min storasyster hade skrivit ett litet brev också. Så kul att få! Ni förstår inte hur uppskattat det är.
Emmie påpekade i sitt brev att jag glömt bort Abbes födelsedag. Jag vet. =o( *skäms* Man hinner liksom inte med, tiden går så fort och vips så läser man i kalendern att någon har fyllt år. Inte så att man kan skicka, eller kan kan man väl, kort i efterskott, typ en månad senare. Och jag kan tyvärr inte skicka till alla, har inte dom pengarna. Fast å andra sidan har jag inte speciellt dåligt samvete över det (förutom Abbe då) inte så att posten haglar in här till mig.
Men jag försöker iallafall skriva grattis på Facebook och så. Och ni ska veta att jag tänker på er!

Kärlek från Moa till Sverige!
Puss

Irri

Nu är jag jävligt irriterad. Eller irriterad räcker inte, arg är jag, jag är arg! Det här skriver jag inte live i bloggen "at the moment" jag skriver det på fucking Textredigeraren. Varför? Jo för att vårt internet la av! Bara sådär, tack hej. Mitt i natten så det finns inget jag kan göra. Måste bara skriva av mig min frustration. Jag kollade på True Blood när det bara slutade fungera. Som om att det inte är illa nog att internet bara lägger av så där, men mitt i True Blood, det är OACCEPTABELT! Jag trodde att jag skulle lösa det genom att sätta in vajern(?) och inte köra på det trådlösa nätet. Argt kastade jag iväg sakerna som låg på soffan, jag måste ligga där och titta för att vajern(?) ska nå. Slängde över min ena kudde till soffan, så tänkte jag; "Eh det är bäst att jag kollar så att det funkar med vajern(?) innan jag bäddar i soffan. Tack och lov att jag gjorde det. För det FUNKADE INTE! Jag hade ju blivit helt tokig om jag först flyttat över alla saker och sedan varit tvungen att flytta tillbaka dem till sängen.

Asså jag borde egentligen sova nu, så egentligen är det ju bara att internet bröts. Men jag kan verkligen inte somna när jag är såhär förbannad. Vad ska jag göra nu då? Kolla på Twilight för 711 gången? Tro det eller ej, men jag har tröttnat lite på den.

Detta skrevs 11.42 pm, piiip!

Trotsa regnet!

Yes det är det jag pysslar med nu för tiden. I Wellington var jag och Jossan på någon naturvandring. Det är typ som ett gigantiskt naturreservat (?), där de håller på att konstrurera så att det kommer att se ut som NZ gjorde för flera hundra år sedan, innan alla europeer kom hit och förstörde allt, det vill säga en jävla massa skog och massa djur. Vi knatade omkring där i två timmar i ÖSREGN. Jag blev härdad. Hoppades på att få se kiwis (NZ fågel) men vi hörde den bara. Fullt med lysmaskar fick vi dock se, jätte fint, som stjärnor som lös där inne i skogen. Två ödlor såg vi också, typ ifrån dinosarietiden. Coolt!

Någonting som jag tyvärr inte kan trotsa är dessa jävla gympaskor. Jag har lindat in fötterna i bandage för att inte få skavsår, och det hjälper inte! Mina andra "gympaskor" har jag nu slitit ur sulan i, den vek sig och blev obekväm, så jag kan like gärna gå barfota som att använda dem. Vilket innebär att jag måste köpa nya gympadojor. Någon som vill sponsra med lite kosing kanske? ;o)

Ikväll är det tv kväll; Two And a Half Men, The Big Bang Theory, Special Victims Unit, True Blood och CSI Miami. Säga vad man vill om onsdagar, men en bra jävla tv kväll är det. Bara salt och vinägerchipsen som fattas. ;o) Men det blir det ingenting av idag.

Puss hej, nyttig tjej!

Road trip

Tanken var att jag skulle skriva massor om min och Josefines road trip. Men jag är för lat. För mycket intryck, upplevelser och händelser så jag orkar helt enkelt inte. Den var bra iallafall, så mycket kan jag säga. Vädret kunde dock vart bättre. Regn nästan hela tiden när vi var i Wellington (capital of NZ för er som inte visste). Vi skulle ha åkt till Naipier och Hastings, vägen dit var dock avstängd på grund av SNÖSTORM! Snöstorm på våren i NZ är INTE okej! Vi får ta den en annan gång, vi ska ju iallafall ner till Tapo igen och hoppa fallskärm, därifrån till Napier är det nästan bara ett stenkast, nästan. Hälsade på Noomi och Josh i Palmerston north gjorde vi också. Det var kul att de dem igen. =o) Det bästa på tripen var ändå slutet. Det perfecta avslutet som räddade resan totalt. Sol och värme uppe på en farm hos Kristins (Josefines host mum) syster och hennes man. Livet blir så mycket härligare med djur omkring sig. Hundar, får, kor och hästar. Jag och Geff (vet inte hur han stavar sitt namn) var ute på en ridtur upp och ner för bergen/kullarna runt deras farm. Helt fantastiskt, jag kunde inte sluta lé. Sedan fick vi hålla ett lamm och se när Ben (en av deras hundar) gjorde ett utmärkt jobb med att valla fåren. Så coolt att se. Geff vislade på olika sätt och Ben visste precis vad han skulle göra. En vissling betydde vänster, en annan höger och en tredje vissling att han skulle skynda på fåren (skälla och jaga på dem) och en fjärde (tror jag) att han skulle komma tillbaka till oss. Helt fantastiskt att se!

Ska lägga upp lite bilder här senare. Och resten (många av dem iallafall) kommer väl upp på FB inom en snar framtid.

Puss hej, djurtokig tjej!

Bara för att skryta lite...

Au Pair of the month Moa Lindqvist

I would like to nominate Moa Lindqvist as Au Pair of the month. She has been with us since April this year and we absolutely love having her as a part of our family. She has a really great temperament and is always happy to put her hand to anything. The children love her company and she has infinite patience with them - playing Barbies and "Mums and Dads" till the cows come home! She loves taking them out on varied excursions so that the children never have a dull moment. I know I don't ever have to worry as she is so vigilant and extremely reliable.
We feel really lucky to have Moa living with our family for the year.

Nicky & Mark, Max and Frankie


Nu bär det av!!

Moe and Joe on roadtrip. =o) Och Djurgårds tröjan är på, DIF spelar mot Trelleborg. Good luck! Hata, hata, hata Trelleborg!
Puss på er alla, ses om en vecka.


Nya äventyr

Imorgon bär det av. Jag och min parhäst Jossan drar iväg och roadtrippar oss lite. Lite oklart vart, men bort ska vi. Var prat om att vi skulle följa med en snubbe och åka skidor, lite oklart hur det blir med den saken, då han inte hört av sig. Det var någon ifrån tennisklubben där J jobbar. Annars har vi pratat om Taupo, Napier, Wellington, Wanganui. Eller ja, Wellington och Wanganui blir det ju vilket fall som hellst. =o) Ska bli så skönt att komma iväg lite. En vecka ledigt! Vi kommer ha så kul, det vet jag jag iallafall. Spelar liksom inte så stor roll vart vi hamnar.

Idag har jag och Jossan varit och bowlat med barnen. Det var kul men dyrt. Kanske inte det bästa för min handled. Fi fan vad ont jag har nu. kanske lite chokalr, cola och chips gör så att det känns bättre. Funderar på om jag ska knata upp till Foodtown och köpa lite gotte. Annars händer de inte så mycket denna fredag. Skulle ha packat nu på kvällen, dock inte så lätt när man glömt att tvätta under dagen. Kom på vid 20 tiden att jag inte tvättat. I panik sprang jag in i huset. Nu hänger kläderna på sträcket. Blir väl en åktur i tumlaren imorgon bitti gissar jag på. Jävla klant!

Nä choklad var det va?

Beroendeframkallande

Copper Kettle Chips Sea Salt & Vinegar

Asså... Två kvällar i rad har jag gått (igår sprang jag t.o.m) upp till Foodtown för att köpa. Det är typ vid nio tiden på kvällen suget kommer. Jag bara MÅSTE ha chips.

RSS 2.0