Nu är den borta

Jag vet inte om alla har hört historien om brandsläckaren… Kan berätta i korta drag för er som inte hört storyn.

Moa hade varit på brandkurs på jobbet. Hon hade gjort en lista på vad som borde införskaffats till hemmet för att hon, hennes roomie och dräggelhunden Leo A.K.A Otto inte skulle brinna inne inom en snar framtid. Hon gick omkring i friden och fröjden hemma, bara någon timma efter kursen, då det plötsligt plingar på dörren. Där står en brandsläckarförsäljare och ler. Moa mer eller mindre drar in honom i lägenheten så fort han berättat vem han är och vad han vill. Och NEJ, han var inte snygg. Många vill gärna tro det eftersom han lyckades sälja en brandsläckare för 4000:- Till sitt försvar kan Moa berätta att hon ibland kan bli lite paranoid, hade hon inte gått den där brandutbildningen bara timmarna innan så hade han inte ens tagit ett steg innanför dörren. Men just den här dagen kändes det lite som ödet. Det var helt enkelt menat att denna dag skulle det införskaffas en brandsläckare annars hade lägenheten förmodligen självantänts och varit en svart hög på marken idag.

Tack och lov! har man ju ångerrätt i två veckor. Samma dig skrevs papprena på och skickades med rekomenderad post till företaget. För några dagar sedan var de här och tog tillbaka brandsläckaren.

Men lugn mina vänner. Här finns en ny brandsläckare som pryder sidan av min säng. Dock fortfarande inslagen i julpapper. Det var nämligen så att ryktet spred sig, om den galna tjejen som köpte brandsläckare åt höget och vänster. Det landade någonstans i Knivstaskogarna. Och till jul fick Moa en ny brandsläckare av Tomten. ;o) Eller det var faktiskt grannen Mackan som fixade en, och knåpade ihop ett fruktansvärt bra rim till. =o)



"Istället för att ur huset kuta, kan du nu med denna skjuta,
om du ändå inte kan döda flamman, blir du nog räddad av en stilig brandman."

Kommentarer
Postat av: yvve, mammi

Hahaha! Bra Moa, och de är härligt att se att duskriver om dig själv som tredje person, liksom... de var ju inte du då som gjort de hela, om du förstår. Snygg jävla klapp du fick. Pyss Mammi

2011-01-25 @ 10:09:10
Postat av: Lizette

hehe, du är härlig du moa:)



Har du börjat på nytt jobb? i stockholm? dagis? trivs du:)? kram

2011-02-02 @ 00:15:10
URL: http://absolutespring.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0