God (h)Jul!

Som en liten egen jultradition jag har, så jobbar jag som vanligt. Idag har det varit väldigt lugnt på jobbet, så jag har spenderat dagen till att leka runt lite. Har bland annat, studsat runt på en pilates? boll, en sån där stor som man kan göra situps och grejer på, som om det vorde en basketboll, åkt rally med Maja på sparkcyklar, jag vann! Och så har jag åkt omkring i rullstol med punktering. Det sistnämnda var väldigt jobbigt för armarna. Men nu har jag iallafall provat på hur det är att sköta mitt jobb om man vore rullstolsburen. OBSERVERA att det heter buren och inte bunden, ingen binder ju fast än i rullstolen.

För övrigt så har min jul varit kass hitintills. Vi fick ingen lunch som jobbet bjussade på, det har vi fått innan. Naked Juce Bar var stängt! Det gjorde så jag nästan ville gråta. Rultrapporna/banden var avstängda OCH jag fick ingen Donken frulle, de öppnade inte förän 9. Jag glömde mitt Visakort när jag var och handlade på Sju elvan. Tack och lov han jag tillbaka och hämta det precis innan han stängde. Någonting som varit bra med denna dag är att jag hunnit slänga i mig två lussebullar och så har vi skrattat väldigt mycket på jobbet.
Nu ska jag åka hem till min syster och.. äta?? Hur jag nu ska orka det, åt ju chivapchichi (eller hur det nu kan tänkas stavas) till lunch. Det ni! Lite starkare grejer än vanliga "Swedish-meatballs".

Vill passa på och tacka för alla gulliga julhälsningar jag fått på mobilen också! =o) En tacker och bocker!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0