Utgång = Kaos

Det blir för det mesta kaos när vi går ut i Märsta. Alltid är det någon som blir för full, det händer märkliga saker; som att stöta på en Hitler imitation (detta var dock vid halloween), bli erbjudna knark, eller så hamnar vi på något märkligt sätt alltid någon annan stans än vi borde.

Som i går när jag, Angelica, Annika och Merja var ut. Jag och Angelica fick av någon konstig anledning för oss att vi skulle sjunga karaoke så där stod vi på Bryggan och gasta något som skulle vara låten Kryptonite. Bobbo och Merja höll på att gnägga läppen av sig. Som om inte det var nog så pinsamt. Innan var vi på gamla Pompeji, som nu bytt namn och ägare, där det var live musik. Inte nog med att vi syntes och hördes mest. När trubaduren avslutade kvällen med Enrique Iglesias "I can be your hero" började jag gråta. Jag hatar verkligen den låten men den påminner mig om Libanon. Alla gick och sjöng på den. Jag saknar verkligen Libanon och mina vänner där, även fast de sjunger dåliga låtar.
Efter vi gjort bort oss på Brygeriet så knallade vi vidare till Garage. Enligt vakten så var Angelica för full för att komma in. Jag frågade honom om han skämtade för hon var verkligen inte så full. Men han vägrade släppa in henne. Då ringde jag min nyfunne vän Walid (ingen aning om hur det stavas) han var såklart inne på stället. Han kom ut och vi stod och pratade. Helt plötsligt såg jag hur vakten tryckte iväg Angelica bort till några bänkar som är en bit ifrån ingången till Garage. Jag gick självklart fram till henne och frågade vad om detta betéende.

– Jag lacka ur på vakten och sa att han var så fet och ful att inte ens hans mamma ville ligga med honom, svarade hon.

Hmmm... Vet inte om det kanske var det smartaste draget att göra. Men när Angelica blir sur då blir hon det ordentligt.

Det blev inget Garage den kvällen. Av någon konstig anledning? Istället kom Magnus och hämtade Angelica och jag följde med Walid hem. Vi låg och diskuterade religion halva natten jag och han. Med en troende muslim och en väldigt otroende kristen blir det ganska intressanta diskussioner.

– What do you belive in then, Moa?, frågade han mig, efter vi pratat om att jag inte tror på Gud.
– I belive in myself, fick han till svar.
– But how you think you where made?
– By my mother and father, svarade jag.
– Ya, but befor that, from the first beginning?
– We'r from the monkeys, sa jag då.

Han kunde inte riktigt förstå mitt resonemang. Att vi skulle härstamma från aporna tyckte han var jätte dumt.  Men hur dumt låter det då inte att det skulle vara någon slags Gud som gjort oss? En rolig diskussion var det i alla fall sedan kallade jag honom "Walid the monkey" resten av natten och han bara skrattade.

Idag hade vi bakisdag hemma hos Annika. Vi kollade på "Mama Mia", den var inge bra tycker jag. Gillar i för sig inte Abbas låtar, det kan ju ha någonting med saken att göra. Fast handlingen i filmen tilltalade inte heller mig så mycket. Annars brukar jag gilla musikaler. Skulle vilja gå och se någon live snart. Sist jag var på musikal så var det "Rent" vi såg, och det var inte den andra upsättningen som var typ förra året utan den första. Det var alltså alldeles för länge sen sist!

I veckan ska jag jobba extra på förskolan. Måste sova i Märsta då, eftersom jag och mamma inte har samma tider och jag fortfarande inte har några däck till min bil. =o( Någon vänlig själ som kanske har några att skänka? Tänkte det är ofta man har vinterdäck som ligger och skräpar sådär. Eller inte.

Nej, nu ska jag packa och sen sova. Blir en lång och intensiv dag i morgon.
God natt folket!

Kommentarer
Postat av: krickan

hehe..även om ja inte läser den här bloggen så ofta så är det nästan som att man var där och man kan leva sig in i det du skriver :) Bra att du hitta en ny vän :) mama mia är nog inget för mig heller..hehe.

2008-12-08 @ 00:56:12
Postat av: krickan

förersten..va sa vakten när du sa så till honom? :P

2008-12-08 @ 00:56:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0