Skottlossning på nära håll och en trevlig dag på stranden

Igår var jag och Mathis på en palestinsk manifestation, det var massa uppträdanden, folk sjöng och läste dikter. Synd att man inte förstod någonting. =o( Vi träffade en bekant där, Nasar, som vi sedan följde med hem och drack te.  Han spelar för övrigt bambu flöjt, jätte fint. När vi satt där hemma hos honom hörde vi hur det började smälla. Vi kände igen ljudet från förra skottlossningen men den här gången lät det mycket högre. Plötsligt såg vi röda ljussken över hustaket på huset framför det vi var i. Och man kunde se hur det lös upp på väggen på huset snett bredvid våst. De sköt alltså på andra sidan av huset.

Idag åkte jag och Mathias och treffade Nasar vid stranden. Vi låg där och tog det lugnt, Nasar spelade lite på sin flöjt och jag somnade till en sväng. =o) Efter det åkte vi med honom till en flöjtlektion och lyssnade på när han och hans lärare spelade. Det var fint!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Bio var det tal om ett tag men senaste budet verkar vara någon konsert på "The American University". Får väl se vad som händer.

Kommentarer
Postat av: yvonneoscarssonfagerberg

Nää nu blir ja rädd igen! puss mammi.

2008-03-07 @ 20:08:27
Postat av: Moa

De e ingen fara mammi, jag klarar mig alltid vet du. =o)

2008-03-08 @ 00:58:28
Postat av: maria kihlblom

hej moa! va e du på för äventyr?? roligt att läsa din blogg! ta hand om dig! kram

2008-03-09 @ 17:12:13
Postat av: Moa

Ja, jag e verkligen ute på äventyr. =o) Hör till utbildningen jag går att åka utomlands och jobba som utrikeskorrespondent. Det är riktigt roligt!
Va kul att du läser bloggen. =oD
Kraaam

2008-03-10 @ 16:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0