School is the place to be!

Ojojoj säger jag bara. Satt och väntade på Max utanför hans skola idag. Och den ena snygga pappan dök upp efter den andra. LÅNGHÅRIGA snygga pappor! Jag kom ju alldeles för sent till Nya Zeeland, skulle varit här för sisådär sex år sedan. Max kompis har också en helt okej snygg pappa, utan långt hår. Satt och spanade in honom lite när jag satt och väntade, la märke till den gnistrande guldringen på vänster ringfinger, så la ner spanandet. Sen när Max kom ut och sprang fram och skojbråkde med denne man då var "nanny" ganske tätt bak i hälarna kan jag säga. Så jag hälsade på pappan, vars namn jag glömde bort två sekunder senare, iallafall.
Men det är ju helt fantastisk. Här har jag gått och undrat var alla rock killar finns, så finns dom på Max skola. Knasigt! En av papporna, okej han kanske inte var as snygg, men så jävla cool, så jag skulle! ;o) Han hade jätte långt hår, brun/svart, svarta lite halv tighta stuprörs jeans, svarta bootsliknande skor. Övertill kommer jag faktiskt inte ihåg för där tog håret upp all min uppmärksamhet. Jag vet inte han var bara så tuff så jag var tvungen att kolla bak och titta på honom flera gånger. Han hade tyvärr en fru och två barn också. Men men...

Imorgon har jag min orienteringskurs. Väldigt passande sådär tre veckor senare. Eller inte. Men det ska bli kul att träffa lite folk. Kommer några nya Au Pairer imorgon också tror jag. Spännande! Vi ska tydligen sova över i två nätter. Konstigt, jag som kan ta mig dit på 30 minuter, med buss! Så med bil tar det väl kanske 15. Men men... Kanske är meningen att vi ska lära känna varandra och för att inte de som inte bor nära ska bli ensamma. Det blir jobbit för stackars Mark bara, som är ensam med barnen. Men som sagt jag kommer vara nära så blir de kris kan han ju alltid ringa hem mig. =o)

Idag har jag för övrigt en ny färg, eller nyans snarare, på mina naglar: Porr rött! Det andra jag berättade om som var blodrött, de flagnade av bitvis på en dag. =o( Så går det när man köper billighets grejer. Dyrt = kvalité enligt pappa, och det stämmer nog.

Nu ska jag packa lite stuff.
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jaha kan man tänka sig, kollar på pappor! Och va beträffar biligt, då kan man ju byta ofta, liksom!

2009-04-28 @ 18:04:55
URL: http://ojdå

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0