Vad vore jag utan er?

Vill egentligen skriva ett jäääääte långt inlägg, men hinner tyvärr inte. Vill bara säga till min underbara familj och mina fantastiska vänner (+ andra härliga människor jag känner) att jag kommer att sakna er så fruktansvärt mycket och att ni betyder allt för mig. Hur ska jag klara mig utan er? Men vi ses "snart" igen. Ta hand om er, och varandra! Ni alla har en egen speciell plats i mitt hjärta. Älskar er!

Puss hej – ivägflygande tjej. ;o)

Kommentarer
Postat av: Rickard

så gumman nu är du på väg... Kände att man fick verkligen kämpa på slutet för att hålla tillbaka tårarna när vi prata... Vill ju inte att du ska åka men vet ju också hur länge du velat göra detta... Kommer att sakna dig sjukt mycket..



Alltid för evigt din vän..



//Rickard

2009-04-07 @ 18:44:42
Postat av: Lillasyster

Åhh jag grät när du hade åkt. Jag saknar dig redan. Och imorse när jag vaknade så hade jag den här If god was one of us låten i huvudet,och då började jag nästan gråta igen för den är så typiskt dig. jag kommer ju inte få se eller höra dig på ett helt år:'( Men jag vet ju att du kommer få det toppen där borta med Frankenstein och dom andra. Och ett år går ju rätt fort endå :) Puss jag älskar dig. // Lillasyster

2009-04-08 @ 11:40:14
URL: http://pello.blogg.se/
Postat av: yvonneoscarsson

Åååå Moa! De va jobbigt att säga hej då. Hörde av pappa, hur resan gått, det kändes bra. Det var så tomt i ditt rum OCH under trappan hade en bomb slagit ner, men... de har mammi fixat : ) pusseli puss, vi hörs väl snart. Förstår att de tar lite tid, du är väl helt slut. Hittade adressen föresten i ditt rum.

2009-04-09 @ 20:20:51
Postat av: Finsk

Men hur gick resan då? tror nog att jag vill veta hur du anpassat dig för det "nya" livet.... sköt om dig...

2009-04-10 @ 21:14:48
Postat av: Moa - till Rickard

Ja gubben jag håller me dig där. Alltid jobbigt att ta farväl, äben om de "bara" e via telefonen. Jo, jag har velat de här länge nu å de känns bra att äntligen vara här. =o) Kommer sakna dig också. Ta hand om dig!

Krama

2009-04-11 @ 15:33:57
Postat av: Moa - till Elin

Åh underbara du. Nu gråter jag ju också när du skriver sådär. =o( Kommer sakna dig också. Jo, jag har de fantastiskt bra här! Du ser bilderna på min bdb. =o) Älskar dig också min lilla ängel.

2009-04-11 @ 15:36:24
Postat av: Moa - till mammi

Ja mamma, de va väldigt jobbigt. Å nu börjar jag gråta när jag ser va alla har skrivit. Menj jag har de fruktansvärt bra här. Å resan gick jätte bra. Lite drugt att sitta 12 timmar på Bangkoks flygplats bara. =o/ Du får kolla in bilderna på min bilddagbok. =o)

Älskar dig! Pussa

2009-04-11 @ 15:39:02
Postat av: Moa till Finsk

Jo, resan gick bra. Drygt att vänta i Bangkok bara. Jag tror jag anpassar mig väldigt bra här faktiskt. Har redan varit me å festat, campat å imorn ska vi åka å hänga me familjen på nå'n suft ö. =o) Kolla min bdb för bilder. Ska maila lösen till dig. =o) Puss

2009-04-11 @ 15:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0