Att göra

I morgon ska jag banne mig ta tag i mig själv och göra en förändring. Jag måste bli smal. Träningen i morgon kommer att bestå av följande.

° Hämta ved
° Göra en snögubbe, om det fortfarande är kramsnö

Sedan vet jag inte hur det blir med ridningen. Camilla paratade om att hon ville rida på måndag. Men vi får väl se. Skridskor vill jag också åka någon dag.

På tisdag är det arbete som gäller. Då ska jag gå i trapporna igen på hotellet istället för att åka hiss. Det är as jobbigt juh. Från 2:an till 6:an i personaltrappan är det 87 trappsteg. Min storasyster frågade mig idag vad som hänt. Med tanke på att jag var relativt fit när jag kom hem från Libanon och Palestina. Ja du, svarade jag. Till att böra med gick jag100 trappsteg varje dag för att komma upp till lägenheten vi bodde i. Vissa dagar sprang man ju i trapporna fler än två gånger. Åt även mer regelbundet, nyttigare och rörde på mig varje dag. Men det ska bli ordning på mig nu. Ska greja det här nu!

En bra start vore kanske att gå och lägga sig något sånär i tid. Vilket betyder att jag nu är uppe alldeles för sent.
God natt folket!

Kommentarer
Postat av: krickan <3

Det där fixar du :) ta det lite i taget bara,äta rätt gör bra mycke av det tror jag. Sen sånna småsaker som du skrev,att ta trapporna ist för hissen på jobbet =) Efter det lite träning när du kommer hem på dagarna..det där klarar du bara du vill! Ja får komma och åka skridskor med dig någon dag , helger verkar du upptagen så det får bli en vardag i så fall , eller iaf hitta på något..om du vill? Blev det någon snögubbe förresten och kom du på vad du skulle fråga mig om som du hade funderat på hela dagen?? Kramar

2009-02-24 @ 04:37:23
Postat av: Moa..

Ne de blev ingen snögubbe. =o(

2009-02-24 @ 18:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0