En helt fantastisk plan!

Skrev mid min kära fru Jossan på Fejan. Och hon kom med ett helt fantastiskt förslag. Hon fråga om vi inte skulle åka till NZ nästa vinter. Tycker det låter helt fantastiskt. Bara att sätta igång att spara. Haha! I det här företaget (iallafall med det jag jobbar med) så tjänar man ju inte nå stora pengar precis. Men å andra sidan hoppas jag att jag känner mig klar med det här till nästa år. Det blir ju iallafall två säsonger till. Så nästa sommar behöver jag ett jobb. Gärna ett välbetalt sådant, eller ett sådant man kan jobba på natt som dag, mest hela tiden. Så behöver jag ett boende också, gärna gratis. Någon som har några tips?
 
Det här var ett sådant jobb jag hade natt som dag. Nattjobbet var bäst! Skulle lätt kunna tänka mig en sommar som receptionist igen.
 
Det här är jag och min fru som tar farväl när hon skulle lämna Auckland. Vi har ju träffats många gånger efter det! =o) Men just det här ögonblicket var väldigt sorgligt.
 
Det här är Auckland, mitt andra hem. Här har jag spenderat många dagar med shopping och utflykter med barnen. Många nätter har jag vandrat runt på dessa gator med vänner skratt och mycket dans!

Kommentarer
Postat av: Jossan

<3 <3 <3

2013-02-17 @ 00:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0